HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Tatildeyim... Bütün hüzünlerim de yanımda... Sahil hayallerle dolu... Kaçtığım şehir peşimden gelmiş sanki... İnsanlar , dükkanlar takip etmişler , Bakkal Hasan gülümsüyor sinsice... Kayalıklardan soğuk sulara atlıyor çocuklar , Saklambaçtan sıkılmış sıpalar... Bende o yürek yok ki atlayacak ; Denizimin diplerine inecek yürek... Anca gözucuyla izlerim işte... Sonra sen gelirsin , yanında tek anlamınla ; Gözlerimi kaçırırım gözlerinden... Yoksa utanırım gözyaşlarımı görmenden Kumlar da sıcak , çekip gidemem... Tatildeyim... Bütün hüzünlerim de yanımda... uzun zaman önce yazmıştım , kısmet bugüneymiş...[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 18 Haziran 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 guzel olmus bence... sıpalar ve bakkalın sırıtması biraz garip kacmıs sanki moduna siirin ama ole istediysen sen ole guzeldir... tekrar olayini da sevdim... devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 düşündüm de , sıpalar garip olmuş cidden :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şiire bir eleştiri olmayacak ama; said: HymnOfSnuk, 18 Haziran 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Sahil hayallerle dolu... Kaçtığım şehir peşimden gelmiş sanki... İnsanlar , dükkanlar takip etmişler bende tatile gittiğimde tam tersi istanbulla ilgili herşeyi aklımdan çıkarabiliyorum.sanki sorunlar,üzüntülerim herşey orda kalıyor.tatile gidesim geldi =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok gzl omus yaw tebrikler..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hll[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar