Jester Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaklaşık 1 ay önce nufus cuzdanım yıpranmıs ve 3-4 parcaya ayrılmıstı, ancak o zamandan beri paso fln kullanıp yeniletmemiştim. şimdi malum rock republic var, in flames geliyor, benim de 1 hafta içinde kimliğimi yeniletmem lazım. uzun sürüyor mu bu iş, bir de nasıl yapılır anlatan olursa çok makbule geçer. tenks pls bab[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Muhtarlıktan bir kağıt alman lazım önce, nüfus cüzdanı isteme bilmemnesi işte adını bilmiyorum. Sonra nüfus idaresine gidiyorsun, kağıdı veriyorsun, sana nüfus cüzdanını hazırlıyorlar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 1 gunde cıkıyor.nufusa gidiyosun benim kimligim yırtıldı diyosun o kadar. pasta yapar gibi tarifi yok[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şaşılacak kadar kolay gerçekten 2-3 saat içinde alabiliyosun.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 iki adimda:) 1- Bagli bulundugundan muhtarliga gidip kayip ilmuhaberi cikartiyon. yada bak nufus kagidim burda ama parcalandi diyorsun ilmuhaber aliyorsun(ha belki nufus dairesine gidip direk bak parcalandi yanimda deyipte alabilirsin ama riske atma sen :) ) 2- nufus dairiesine gidip bir yigin harc marc kagit parasi verip bekliyon. 3- olduda bitti masallah 4-2 saatte falan halldersin bunlari.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 4-2 saat?? ters olmuş saınrım[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ters olmamış 4. madde o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar