Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bir türlü nuke'e bugünün gününü öğretemedim. Mesela 12.02.2003 yazması gerekirken .02.2003 yazıyo heryerde. Nedendir?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 substr gibi geldi bana ama... Neden böyle bir şey yapılsın, tam anlayamadım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesela haber yolladım, altında şu yazıyo: said: Gönderen: thequi Tarih: .02.2003 Saat: 05:08 (3 okuma) (yorumlar? | Puan: 5) Tarih'te gün eksik![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Aynı olay bütün tarih atılan yerlerde var.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Huh.. Peki bu tarih kısmını nasıl yazdırıyor ? Direk Select query 'de db den çekip mi yazıyor fetch_array ile ? Yoksa sadece tarihi yazmak için bir function falan mı yazmışlar ?[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sen bakmak istediğin kısımları söyle ben oraları koyarım. Mesela Linkler die bir bölüm ordada linkleri gosteren kutu için şöyle bir kısım var: said: ... newlinkgraphic($datetime, $time); popgraphic($hits); echo ""; echo ""._DESCRIPTION.": $description"; setlocale ("LC_TIME", "$locale"); ereg ("([0-9]{4})-([0-9]{1,2})-([0-9]{1,2}) ([0-9]{1,2}):([0-9]{1,2}):([0-9]{1,2})", $time, $datetime); $datetime = strftime(""._LINKSDATESTRING."", mktime($datetime[4],$datetime[5],$datetime[6],$datetime[2],$datetime[3],$datetime[1])); $datetime = ucfirst($datetime); echo ""._ADDEDON.": $datetime "._HITS.": $hits"; $transfertitle = str_replace (" ", "_", $title); /* voting & comments stats */ if ($totalvotes == 1) { $votestring = _VOTE; } else { $votestring = _VOTES; } ... Bold olan yer sorunlu kısım işte. [Bu mesaj Qui tarafından 12 Şubat 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 define("_ADDEDON","Eklenme"); Addedon bu oluyor.. [Bu mesaj Qui tarafından 12 Şubat 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 $datetime = strftime(""._LINKSDATESTRING."", mktime($datetime[4],$datetime[5],$datetime[6],$datetime[2],$datetime[3],$datetime[1])); $datetime = ucfirst($datetime); echo ""._ADDEDON.": $datetime "._HITS.": $hits"; satırını //$datetime = strftime(""._LINKSDATESTRING."", mktime($datetime[4],$datetime[5],$datetime[6],$datetime[2],$datetime[3],$datetime[1])); $datetime = ucfirst($datetime); echo ""._ADDEDON.": $datetime "._HITS.": $hits"; yapıp denesene bir. Ne çıkacak merak ediyorum.. Bu arada ucfirst() string değerlere uygulanan bir şey. 12.12.2002 gibi bir şeyin neyini Capitalize edecek, onu da anlayabilmiş değilim. 12 Aralık 2002 mi yazıyor Tarih section'unda ? 12.12.2002 mi ?[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 12.02.2002 yazıyor ama biryerlerden değiştirilebilyor olabilir. Theme'e göre mesela.. Yüklü tek theme olduğu için diğerlerine bakamıcam şimdi. Kod'u ekleyip sonucu söylüorum bi sn..
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bu arada o fonksiyon şöyleymiş başını kaçırmışım. said: function NewLinksDate($selectdate) { global $prefix, $dbi,$admin; $admin = base64_decode($admin); $admin = explode(":", $admin); $aid = "$admin[0]"; $result3 = sql_query("select radminlink,radminsuper from ".$prefix."_authors where aid='$aid'", $dbi); list($radminlink,$radminsuper) = sql_fetch_array($result3, $dbi); $dateDB = (date("d-M-Y", $selectdate)); $dateView = (date("F d, Y", $selectdate)); include("header.php"); menu(1); echo ""; OpenTable(); $newlinkDB = Date("Y-m-d", $selectdate); $result = sql_query("select * FROM ".$prefix."_links_links WHERE date LIKE '%$newlinkDB%'", $dbi); $totallinks = sql_num_rows($result, $dbi); echo "$dateView - $totallinks "._NEWLINKS."" .""; $result=sql_query("select lid, cid, sid, title, description, date, hits, linkratingsummary, totalvotes, totalcomments from ".$prefix."_links_links where date LIKE '%$newlinkDB%' order by title ASC", $dbi); while(list($lid, $cid, $sid, $title, $description, $time, $hits, $linkratingsummary, $totalvotes, $totalcomments)=sql_fetch_row($result, $dbi)) { $linkratingsummary = number_format($linkratingsummary, $mainvotedecimal); $title = stripslashes($title); $description = stripslashes($description); echo "$title"; newlinkgraphic($datetime, $time); popgraphic($hits); echo ""._DESCRIPTION.": $description"; setlocale ("LC_TIME", "$locale"); /* INSERT code for *editor review* here */ ereg ("([0-9]{4})-([0-9]{1,2})-([0-9]{1,2}) ([0-9]{1,2}):([0-9]{1,2}):([0-9]{1,2})", $time, $datetime); // $datetime = strftime(""._LINKSDATESTRING."", mktime($datetime[4],$datetime[5],$datetime[6],$datetime[2],$datetime[3],$datetime[1])); $datetime = ucfirst($datetime); echo ""._ADDEDON.": $datetime "._HITS.": $hits"; $transfertitle = str_replace (" ", "_", $title); /* voting & comments stats */ if ($totalvotes == 1) { $votestring = _VOTE; } else { $votestring = _VOTES; } if ($linkratingsummary!="0" || $linkratingsummary!="0.0") { echo " "._RATING.": $linkratingsummary ($totalvotes $votestring)"; } echo ""; if ($radminsuper==1 || $radminlink==1) { echo ""._EDIT." | "; } echo ""._RATESITE.""; echo " | "._REPORTBROKEN.""; if ($totalvotes != 0) { echo " | "._DETAILS.""; } if ($totalcomments != 0) { echo " | "._SCOMMENTS." ($totalcomments)"; } detecteditorial($lid, $transfertitle); echo ""; $result2=sql_query("select title from ".$prefix."_links_categories where cid=$cid", $dbi); list($ctitle) = sql_fetch_row($result2, $dbi); $ctitle=getparent($cid,$ctitle); echo ""._CATEGORY.": $ctitle"; echo ""; } echo ""; CloseTable(); include("footer.php"); } [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 12 Şubat 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ben bizimkileri terminale bırakıp geleceğim. Geldiğimde mesaj yazacağım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Warning: Failed to Receive in c:program fileseasyphpwwwadminmoduleslinks.php on line 1086 Ekleme sırasında verdi muhtemelen bunla ilgili
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Birşey değişmedi.. said: Pepelek Tanım: Deneme için Eklenme: -02-03 Hit: 0 Düzenle | Siteye Puan Ver | Kırık Bağlantı Bildir [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ereg() li satırı // ile comment edip deneyiniz.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Birşey değişmedi, bu sefer hatada vermedi.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hımm. Belki de function'a gelen $selectdate'de sorun vardır. Scriptin bir yerine echo "Date --> $selectdate <-- etaD"; gibi bisey yazsana.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Şu an derdim biraz daha büyüdü. Host olarak lycos seçmiştim. Database 2,1MB olunca upload etmemekte ısrar etmeye başladı. Host arayışına girdim yine : Bunu hallettikten sonra post atarım buraya..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Database'i bölerek atabilirsin. Sonuç olarak sendeki .sql dosyası aslında bir text dosyasındaki SQL sorgularının alt alta yazılmış şekli. Onu minik minik parçalara bölerek Database'e atabilirsin.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bende onu denedim. Ama 200kb'lik parcalara bolmeden kabul etmio nerdeyse. Onuda 3-4 denemede kabul edio. Bi kere iki kere tmm ama her seferinde zor gelir. Pratik bi bölücü program varmıdır?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bildiğim kadarıyla yok. Ama sen dosyayı normal yükleterek, PHP ne direk o sorguyu mysql'e gönderebilrin satır satır. Yani minik bir PHP yazarak tabii.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 db yuklenmesi için lycos phpmyadmin kullanıo. FTP upload'ladıktan sonra baska yere link vermeye izin verse... hallolucak derdim ama oda olmuo.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Upload bittikten sonra devamlı DNS error alıp alıp duruorum tamamlayamıo bir türlü. Sanırım sorun benimle ilgili çünkü bi arkaşıma sorduğumda 5mb 'ı bile sorunsuz yüklediğini söylemişti.. of..
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Belki db quotan yetmiordur[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ilk 200kb'ı yüklerken bile bu hatayı veriodu devamlı. 900kb'a geldim gıdım gıdım hala alıorum.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Öne çıkan mesajlar