tgorsk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oyun bir türlü saramadığı için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar msg atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 daha onceden desen ben alirdim :/ bende 0 getiriyosun sandim :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: tgorsk, 21 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki: oyun bir türlü saramadığı için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar msg atsınlar. Selamlar, ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fiyatı buraya yazsan iyi olur[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 birde karakterinin durumunu varsa parasini önemli itemlarini yazki millet ona gore fiyat bicsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tgorsk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 walla karakter yok desem daha iyi fazla oynayamadım zaten. oyunu yeni getirttim amerikadan 42$ a. yine 42$a satarım.hem benim elimden çıksın hemde alan arkadaş gelçek mi gelmicek mi gibi endişelere kapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar