cyclad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ye abi sen keyfine bak... ne kasıosun fitnıs falan ye iç sıç internete gir internetten çık[hline]-----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Abi yap sporunu adam gibi. Öyle koşu bandı cart curt bahane. Git bir güzel basketini oyna,yüz,koştur,zıpla. Hem kaslarn gelişir, hem yağların azalır, hem formda kalırsın( ya da forma girersin)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Zaten hergün basket antremanlarım olacak Ağustos'ta. O zaman antremanlarda ölmemek için şimdi kasıyorum. Klüp Nisan'da tatile girdi. O zamandan beri antreman yapmıyorum, şiştim.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: unity100, 22 June 2003 17:46 tarihinde demiş ki: ben zaten vejetaryenim. bi de et yesem herhalde damacana gibi olurdum. [hline] aynı durum ya bu yaz koşacam her sabah yada evde kalacam. acil olarak 10 kilo vermem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ılk once yas onemlı 18- rahat kılo verır ondan buyugunun baya bı bogazını kesmesı ve/yada spor yapması gerekır ben gecen sene yaz bası 90lıktım.. suanda 72 kıloyum nası yaptın dersen ozel hıcbısey yapmadım, sadece yememden kıstım AMA ac gezmedım, dıyetısyene gıtmedım tek yaptıgım hareket haftaıcılerı hergun 40 dakıka yuruyus (kı bunuda ısteyerek degıl zorunlu olarak yaptım, okul..) ve pazar gunlerı 45 dakıka kosu oldu bu sekılde uzun vadede mısler gıbı kılo verdım yanlız dedıgım gıbı yasınada bakar, ben 18-'yım senın daha fazla ugrasman gerekebılır eger alkol alıyorsan duzenlı bı sekılde, ılk once onu kesmenı onerırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ılk once yas onemlı 18- rahat kılo verır ondan buyugunun baya bı bogazını kesmesı ve/yada spor yapması gerekır ben gecen sene yaz bası 90lıktım.. suanda 72 kıloyum nası yaptın dersen ozel hıcbısey yapmadım, sadece yememden kıstım AMA ac gezmedım, dıyetısyene gıtmedım tek yaptıgım hareket haftaıcılerı hergun 40 dakıka yuruyus (kı bunuda ısteyerek degıl zorunlu olarak yaptım, okul..) ve pazar gunlerı 45 dakıka kosu oldu bu sekılde uzun vadede mısler gıbı kılo verdım yanlız dedıgım gıbı yasınada bakar, ben 18-'yım senın daha fazla ugrasman gerekebılır eger alkol alıyorsan duzenlı bı sekılde, ılk once onu kesmenı onerırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar