unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eveeet...artik yasi olgunluga merdiven dayamis, net dinozoru statusune ilerleyen oturgan rahat yasama baslamis arkadaslarin haliyle muzdarip olduklari bir sorunumuz var : gobek. bu topici acmamin amaci, gobek olgusunu daha iyi anlamak, uyurken sirtustu yatildiginda ic organlara uyguladigi baski nedeniyle solunumda ve ic organlarda rahatsizliga neden olan bu objeyi dinc ve dinamik bir karin dokusuyla degistirmenin en iyi yollarini tartismak. bildigimiz ve bilmedigimiz gibi bir cok gobek cesidi var, bira gobegi, makarna gobegi, patlican gobegi gibi. eminim bu gobeklerin her birinde tecrube sahibi olan arkadaslar vardir, ve en kolay yoldan eritip, nasil hala bolca yemek yemek ve ayni zamanda gobek yapmamak icin ne yapilmasi gerektigini bilenler paylassinlar da mesafe kaydedelim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu konuda açılmış yirmibeşbinaltıyüzdoksanikinci topic yüzünden öncelikle tebrik ediyorum seni. Ardından şunu ekliyorum. Göbeemi seviyorum.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hay allah hic gormedim ben. peki ozet sonuc nedir gobek konusunda ? ya sevgi ayri, fizik ayri. meret baski yapiyor sirtustu rahat yatirmiyor. ayrica kadinda gobek yag ve saire sadece estetik sikinti iken, erkekte kolesterol, damar tikanmasi tansiyon gibi hedelere daha kolay yol aciyormus.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Göbek eritmenin en iyi yolu erime sıcaklığına getirmek... çakmakla falan...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 evet estetiği ayrı ve çok zararlı bişii. Bu gerçek. Hele bi de sigara varsa çok fena. O güzel göbeinle kızları cezbetmemen lazım. Elf kızla evlenen human gibi olur insan hafazanallah. Ha bi de beni askere gitmekten alıkoyuyo sağolsun. Nası eritcem dersen tek yolu spor+rejim gerisi yalan.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Kirmizi etten uzak dur sebze ye bolbol (her aksam yarim top maruul, 3 e yakin domates yiyorum)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben zaten vejetaryenim. bi de et yesem herhalde damacana gibi olurdum. benimki sanimca makarna gobegi. ve ekmek, nisasta gobegi. hareketsizlikten. gecen gun bi yuzdum yoruldum sut filan ictim belirgin bi degisim oldu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ayrica gobek karsi cinsle iliskilerde cok sorun cikariyor. gobegin yanina bol miktarda duzenli gelir ile iyi bir kariyer koymak gerekiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Dİkkat! aşağıdaki, son derece subjektif, deneysel olmayan genellemeler üzerine kurulu, tek kişilik deneyimlerden beslenen bir yazıdır. (Use it at your own risk-kullanacaksan kendi sorumluluğunda be kardeşim.) Hangi yaş grubuna hitap edeceğine bağlı aslında. (Göbeğini dert ediyorsan kızlar için dert ediyorsun diye tahmin ediyorum) Eğer 25 üstü ve evlenmeye yakın gruba dişilere yönelikse tavrın, zaten prestijli bir işinin olması, iyi kazanç, mal mülk gibi değerler göbek çapını unutturacaktır. (Power arttıkça göbek çapının algılanması düşer.) Dolayısı ile bırakınız kalsın. Ama 25 altında, özellikle de 18-20 arası hiç şansın yok. :) Düşünme bile. Eritmeye gelince. Bir kere İRADE diye birşey olması lazım. Yani yanında millet pasta börek götürürken taş gibi kasacaksın. Bir örnek vermek gerekirse (tabii ki kendimden vereceğim.) Bir gün 85 kilo kadar oturmuş göbeğime bakıyordum. Ve dedim ki: ben şunu eriteyim. Ve O ANDAN itibaren, sadece ŞEKER ve YAĞI kestim. (Yarın diye başlayan rejimden hayır gelmez o an başlamak gerek) Onun dışında atış serbest.(Makarna-et-tavuk-süt vs.vs.---Tabii evrimini tamamlamış birisi olarak zaten meyve ve sebze yemediğimi ilave etmeliyim.) Sonuçta şöyle bir durum ortaya çıktı: 3-3.5 ayda 72 kilo oldum. Yeni ciddi bir ameliyat geçirdiğimden HİÇ EGZERSİZ yapmadan oldu bu erime tabi. Süreç sırasında ufak da olsa antremanlar bu süreyi indirir diye tahmin ediyorum. Ayrıca belki bana mahsustur, gayet dengeli eridi vücut. Yani öyle göbek kaldı da bacaklar kollar gitmedi. Kıssadan hisse: İrade var, şeker ve yağ yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Düzenli hayat, düzenli yemek yemek, düzenli spor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 olmadı yaglarını aldık adasfs. aslında evet az kilo verip vucut gelistirme yaparsan gobeendeki yaglar kollara gidfebilir[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Volfied, 22 June 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Kirmizi etten uzak dur sebze ye bolbol (her aksam yarim top maruul, 3 e yakin domates yiyorum)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Vay vay vay Volfied sağlıklı besleniyo.. :)[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kizlarin gobek algisinin money & power le azalmasi....ne kadar cirkkinnnnnnn.....[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 düzenli spor ve sağlıklı beslenme a.k.a no dürüm bol suffering[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aslında bunu yazmama gerek olmaması lazım ama yine de hatırlatayım: Alkollü içkilerin her türlüsünden uzak dur... İyi kalori yaparlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bir bira 300 kalori=bir saat yüksek tempo yürüyüş[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 can boğazdan gelir :)[hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yağlarinizi aldirin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yaw ben 1.83 boyunda 82,5 kiloyum. Rejime başlamadan önce(pazartesi başladım) 84 kiloydum. Geçen sene 19 kilo vermiştim, bu sene de 14 kilo vermeyi hedefliyorum. Yemekleri çok kesmedim aslında demin Adana dürüm yedim mesela. :D Ama 4 saat eşekler gibi fitness kastım. Yani anahtarı spor.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sen 4 sporla 4 adamnayı ertirsin yuh 4 saat adam delinir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 2 saat açık sahada basket oynadım. 12-2 arası sonra 2 saat de fitness da spor yaptım(body, koşu bandı, kürek, uzay yürüyüşü hepsi yarımşar saat) Ve delinmedim.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya iyi de bu is boyle olmaz ki. yok 3 saat hede yok 4 saat hodo gun kac saat zaten. bunun baska bir yolu olmali.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Abi göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer. Boşver göbegi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 şimdii size bi hikaye anlatıcam. (gerçek bi hikaye, yok hakkaten benim başımdan geçti de ondan) evvel zaman içinde (4 yıl önce falan) kilolarıyla hiç bi derdi olmayan (kilosu olasa dahi umrunda olmayan) biri vardı. fakat gel zaman git zaman bu eleman "adana kebap,milföy pasta ve bira" yla tanıştı. bundan sonra bütün hayatı deişen genç, artık sadece bunlarla beslenip, birde üstüne üstlük internet denen o lanet şeyin başından hiç kalkmadı. gel zaman git zaman kilolarca adana, litrelerce arpa suyu ve dilimlerce (!?!) milföy pastadan sonra bu güzelim delikanlı öyle bi göbek yaptı öyle bi göbek yaptı ki, evine geldiği 30saniye önce belli olmaya başladı. bunun üzerine hırs yapan gencimiz, bi fitnıs bi rejim bi anda cillop gibi (son 4 yılın en güzel hali) oldu.ama fitnısı bırakıp alemlere akınca yine eski haline dönmeye başladı. acaba kahramanımız şimdi ne yapacak? yine easki haline dönüp bitin yazını zehir mi edicek, yoksa gaza fgelip yemek yemee bırakıcak mı??? (not:hakkaten sonu meçhul naapsam ya of;))[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Babam diyetisyen ve başka yolu YOK! No way out! said: unity100, 23 June 2003 00:14 tarihinde demiş ki: ya iyi de bu is boyle olmaz ki. yok 3 saat hede yok 4 saat hodo gun kac saat zaten. bunun baska bir yolu olmali.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com - dark abi parasal sorunum var. - sen kendini parasal soruna dusuruyosun olm al eline bi sarap, bi de kalem kagit acil sokaklara. yapicagin bu ekstra ordiner yolculuk, aslinda zihninde gerceklesek ve ic dunyani kesfetmende cok yardimci olacak. [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar