Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sınav yaklaştıkça bana birşeyler olmaya başladı, heyecanlanıyorum falan, Boğaziçi Psikoloji istiyorum, puanlarım yetiyor ama ÖSS'de yapamayacakmışım gibi geliyor.

Acı yok, acı yok..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Spidee +1
Bu kadar kasmamıştım kaç aydır,bir garip olmaya başladım
Bi de bilen var mı Boğaziçi Küresel ve Uluslarası İlişkiler(SUNY) bölümünde burs alma var mı?

Aslında şu anda klasik ea dan girecek sayısal öğrencisi modundayım ama neyse kardeşim say:240 ea 275 söz 280 yapıorm ben napayım!!![signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!!
Mesaj tarihi:
Yeni hazırlanacaklar,ilk başlardaki full öss puanlarını takmasınlar kafalarına,bilmediğiniz konular çok olacak.Sene başında 200 yapıyodum,şimdi 270,280.Konular bitince oturacak herşey merak etmeyin,ama düzenli çalışın.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
Bugün son denememizi olduk dershanede... 287.6 yaptım çok fena değil de, abim de girdi sınava (2002 össye girmiş, şu anda Boğaziçi Makine'de okuyor) 242 sayısal 250 ea 260 sözel yaptı adam... Tebrik ettim 3 sene sonra hatırladı ya... ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ben de Boğaziçi bilgisayar istiyorum, geçen pazarki denemede 293 küsür yaptım, dersanede sayısalda 4. oldum(Bu dereceyle kazanılamıyor galiba BÜ). Okuldan 80 gelio, inşallah olucak gibi.
Mezitli Belediye İlköğretim diye bi yerde giriyorum sınava. İlköğretim olduğu için sıraları biraz küçük olur sanırım. Yeni yapılmış diye duydum ama şu ana kadar orayı görmüş arkadaşım çıkmadı, araştırıyoruz, bulucaz yerini.
Zaten sıram ne kadar küçük olursa olsun heyet raporu+birileri de incelio, ondan sonra orda hazırlanmış olan sırada değil de kendi getirdiğin sırada girebiliyorsun. Tombul bir arkadaşım bile yapamadı. Zor iş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
said:
Tarist, 14 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
293 le girersin yahu 293+80=373 benim bildiğim 371 istiyo boğaziçi bilgisayar.
Orası öyle de ÖSS deki *! pıt pıt* ve heyecan çok ayrı bi olay. Bi çocuk kalp krizi geçirmiş ÖSS'de..
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 14 Haziran 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
Sınav yaklaştıkça bana birşeyler olmaya başladı, heyecanlanıyorum falan, Boğaziçi Psikoloji istiyorum, puanlarım yetiyor ama ÖSS'de yapamayacakmışım gibi geliyor.

Acı yok, acı yok..

sayısaldan giriliyo mu ona :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
*ellerini iki yanda havada yarım daire çizecek şekilde sallar*

hallederiz :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
Milli sporcu oluyon +20 puan gelio tübitakta derece yapion +20 gibi 1si daha gelio full yapiosun ve giriosun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...