Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya çözün moral işte ya.
ben 2001 össde 290 küsür mü naapmıstım 2004 össde verdiler elime 281 ama hehe =) neyse itü makinedeyim güzel hayat :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
benimde dikkatimi çekti bayağı çalışkan adam var pati bünyesinde.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 05 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
e gerçi normal, pati gibi bir asosyal kümesinden de böle ineklerin çıkması normal...

Bir şey derdim de, ne kadar saçmaladığını kendin fark etmen daha yararlı olur senin için...[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 06 Haziran 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir insan ne kadar inek olursa olsun eger zeki degilse 80+ yapamaz. 2000 öss yi çözdüm demin 281 yaptim. Sana yaptigim calismayi söyliyim dersanede verilen testleri günü gününüe yaptim günde 2 saat felen çalisiyorum sene basindan beri. Simdide günde 2 deneme felen o kadar... Bende sizin gibi baraji felen gecemeyenleri anlamiyorum turkce tarih cografya problemler felen okudugunu anliyosan ve iq normal seviyedeyse yaparsin...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 05 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
e gerçi normal, pati gibi bir asosyal kümesinden de böle ineklerin çıkması normal...

lol[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Ben de çalışıyorum ÖSS'ye!
Diğer sayfaları okumadım ama bugün 294 civarı bişey çekip birinci olucaktım kampta, sınav sonucu gelmeden pinpon oynarken kotu yırttım(düşükağ sux). İnşallah güzel bişeyler yaparım ÖSS'de de..

Oha, kamp, pinpon falan ne kadar nerd olayı şimdi düşündüm de :)
Forest Gump falan oynuodu pinponu, gözlüklü belirli bir kilo/boy ortalamasını aşan arkadaşlar gidiodu kampa, öyle bilinir tabi de öyle değil.
Bi aralar baya bi fazla BFME oynamaktan deneme sınavlarında önce Aragorn mu çıkarsam kaç farm yapsam onun hesaplarını yapıodum. Gerçi geçen bi sınav güzel değildi, onda da boş bi sayfada tasarımımsı bişeyler yaptım sıkılınca.
Bi mercekler konum biraz sakat, biraz periyoduk cetvel, Türkçe'de kelimelerin yazımı (birçok, hiçbir şey) edat, Sosyal'den de Türkiye'de yetişen ürünler çalışıcam. Matematik'te de örten fonksiyon sayısı gibi ilginç şeyler var onlara bakıcam. Onun dışında güzel gidio sınavlar.
Ama bu sıralar artık yaz ve projeler yaklaştığı için çok fazla bilgisayarda vakit geçiriorum. Bi de sanırım nargile içtikten sonra kursa gidince pek faydası olmuo.
Amma zırvaladım ha, yeter..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 06 Haziran 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Bir insan ne kadar inek olursa olsun eger zeki degilse 80+ yapamaz. 2000 öss yi çözdüm demin 281 yaptim. Sana yaptigim calismayi söyliyim dersanede verilen testleri günü gününüe yaptim günde 2 saat felen çalisiyorum sene basindan beri. Simdide günde 2 deneme felen o kadar... Bende sizin gibi baraji felen gecemeyenleri anlamiyorum turkce tarih cografya problemler felen okudugunu anliyosan ve iq normal seviyedeyse yaparsin...

tamam barajı geçemeyenlere ben de şaşıyorum da
günde 2 deneme adamı yormaz mı ya

bu arada bugun ben de 2004 öss yi çözdüm 280 geldi. sene başından beri bi öss sorusu görünce kafamı çeviriyodum hiç bakmadım sorulara elimden geldiği kadar. böyle oldu işte. 2004 türkçesi çok kazıktı 41. soruda sürem bitti. bio türkce kötü olmasaydı daha ii puan alırdım. sosyal de yapamadım tabi. bi de matematik cok zor diolardı yerim onun zorlugunu.
neyse..
Mesaj tarihi:
arkadaşlar az kaldı şaka maka ve ben çok bunaldım millet denz kum güneş ve kızlar derken biz bu sıcata ders calısıorz..daha bugün sınavdn bi gn sora bodrma gitmeye karar verdk ark.larla:)) valla ben 230-260 arasında taklıyorm en yksek 258 yaptm(dersne özgün) izmirdeym dokz eylül ing. işletme falan olcak heralde sonnda..bu arada fm ym..işallah tüm patiler istediği yere girer..
Mesaj tarihi:
ya insan havadan ve son günlerden dolayı öyle bir sıkılıyor ki, nefes alamıyorum, ders çalışma zaten şu an son plana atıldı, berbat bi durum. millete özeniyorum nete girip takılanları. gerçi ben de bütün gün netteyim ama hiç zevk alamıyorum! of öss bozuk psikolojimizi daha da bozdun
Mesaj tarihi:
Abi ÖSS varken, sorumluluk duygusundan dolayı (gerek aileye, gerek dershaneye, gerek okula gerek kendine) insan iyi hissetmiyor kendini eğlenirken... Kendisinden ders çalışmasının beklendiğini biliyor çünkü... Hiç zevk alamıyor eğlenmesi gereken yerlerde... O yüzden iğrenç bir şey.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
günde yarım deneme (sayısal) çözüyorum ve sürekli geometri çalısıyorum

0 netten 10 nete çıkardım öss de de geo 10 net gelirse istediğim yere girmemem için neden yok.

gönül isterki istanbul kazanalım ama neyse hayırlısı olsun diyorum.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Mesaj tarihi:
ben sene boyunca HİÇ geo çalışmadım. hatta dersane geo ödevlerini bile çok nadir yaptım. ama çıkmış össlerde geo pek kaçırmıyom. bi tane kaçtı bugune kadar :p dersane sınavları biraz kazık oluo. alakasız oluyo. onlarda bikac tane boş oluo
Mesaj tarihi:
Sabah 9.3 da çözüyorum 1 deneme sonrada 3 gibi felen 1 tane çözüyorum... Benide deneme çözmek baymioda baska testleri cozmek bayiyo:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
evet ya deneme o kadar baymıyo
hem oraya oturuosun ya 3 saat mecbur kalkmıyosun. öteki türlü olunca hoop bilgisayara zıplıyom :D
Mesaj tarihi:
VAlla benim Lise son da 7 tane zayıf geldi...
Valla anca mezun oldum okuldan...
O yüzden Öss Ye hazırlanmaya gerek yok...
ben Üni ye gidersem ömrünün sonuna kadar anca mezn olurum...
Mesaj tarihi:
Bana 283 - 287 arası birşey lazım, 2004 ÖSS'den 284 yaptım, inşallah bu sınav 2004'den kolay olur..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
  • Yeni Oluştur...