Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

taz

Öne çıkan mesajlar

cok dogru sınavda soruların zorluğu zamanı direk etkiliyor.Hızlı okuma egıtımı ıle en fazla 15-20 dk kazanılır.

Sanırım normal br insan için; sırf sınavı okumak 18 dk. kadar bır sure alıyormuş ortalama.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 27 Mayıs 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
Bugün kendime uykusuzluk denemesi yaptım. Dün gece Malcoml X'i izleyip, 3.30'da yatıp ondan sonra 7'de kalktım ve 8.30'da deneme çözdüm. Sonuç 291. ÖZDEBİR'de de uykusuzdum. Sonuç 290. Nasıl iştir bu çözemedim. Uykusuzluk yarıyor mu ne?

uykusuz olduğun zaman çok daha ahat odaklanabiliyorsun :)sırrı o uykusuzluğun bir tek önündekine odaklanıyorsun başka şeye odaklanacak gücün kalmıyor ki oda işine yarıyor :)

bende teknik reism çiziyodum bi kere uykusuz gittim 95 aldım ondan önce hep 70-80 filan alırdım uygulamalardan eheh :)

ama öss yi riske atma bence :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 27 Mayıs 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
gencler girdiginiz senenin sinavina bagli o kac saatte bitirdiginiz. gecen seneki gibi math cikarsa nah 2.5 saatte yetistirirsin karpuzcum : )

Yok abi matematik istediği kadar zorlayabilir... Geometri zor olmasın da ne olursa olsun... Matematik isterse tübitak sorusu olsun yaparım... Geometriye hiç dokunmadan sınav direk 2 saatte bitiyor en fazla... Geometri tüm zamanımı alan bölümdür...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

BUgün dershane sınavına girdik.Allah kahretsinki yan tarafta oturanlar(dershane binasnın) bir müzik açtılar,40 dakika...Allah cezalarını versin.matematikten en kolay soruları yanlış yaptım onlar yüzünden.normalde 40 matematikten aşağısını çıkarmayan bir insanım,35 yaptım(akıl almaz işlem hataları).Sinir oldum.fen ne güzel 36 net,matematik batırdı.Acayip üzülüyorum.en az 40 mat neti yapacağıma 35 yaptım.Allah kahretsin ne diyeyim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

keşke sınav esnasında ezan okunsa.
geçen sene girerken (sınav bir ünv. fakültesinde idi) kapının önü bizim memleketin en işlek yollarından biridir ve zibidilerin yarış mekanıdır sınav zamanıda bu değişmedi.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
swswsw, 28 Mayıs 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
230 bana yetiyor Dumlupinar ihtisat...Şuan 220 puandayim :)

aynı şekilde :) ama ben 210 yapıyorum fark o umarım kazanırız.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eshevar, 28 Mayıs 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
@TaZmAnYaK ezan hakkında tam olarak bir şey söyleyemeyeceğim ama sınavdayken yan evlerde düğün, sünnet vb şeyler olan tanıdıklarım var..

ya bilmiom valla, biraz daha duyarlı olurlar diye düşünüyorum ben o gün. ama olmuştur dediğiniz.
tabi onların en önemli günü ya!! milleti düşünmezler
böle hayvanlar da vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

*!sınava girer*
*!dışardan sesler gelir*
*!rahatsız olur*
*!söver vs.*
*!sınavdan çıkar kötü geçtiğini düşünür*
*!ses çıkartanları öldürür*
*!içeri girer*
*!sınavı kazanır*
böyle bir şey olmasın :D[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
Sosyal ağlarda paylaş

benim sinava girdigim okulun yanindan 3 saate en az 50 tane kamyon gecti hani su asiri besililerden vidanjor hesabi. yine bir cocuk en az 50 defa 'ercan abiiiiiiiiiiiiiiiii' diye abisini cagirdi, velilerin cabasi da veledi sadece birkac dakkaligina susturabildi.. yine yandaki apartmandan orhan gencebay ve muslum baba caldi. horoz ve cesitli kucuk bas hayvanlar da bu guzelim ses solenine katildi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ö.S.S deılde ben LGS ye gırdıımde 2 sene once bole bı tarz gosteri vardı sanırım işçi partisi tarzi bısydı bayaa puan ım dusmustu 20 puan flm bu olaydan(polisler flmde gelmıstı)[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...