McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Lise 1 için gayet iyi bence. Ben lise 2 iken sorulara bakmamıştım bile. Ben senin yerinde olsam bakmazdım, lise son senesinde çözerdim..
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 çok merak ettim ama, dayanamadım =) düşük sonuç alınca insan daha bi gaza geliyo çalışmak için[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 "Ya sen daha lise 1 değil misin, ne gazı ne şevki? Bu sene lise 2 oldun daha dur." yazdım da sonra düşündüm, bizim okulda sınavı "baya" iyi geçenlerin çoğu lise 2 de başladı çalışmaya..
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 zaten benim de sınavımın baya iyi geçmesi gerek yoksa istediğim bölüm yalan olacak[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hacettepe tıp (ing) çok düşük bi ihtimal bölüm değiştirirsem koç burslu hukuk[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hacettepe 370 koç 356 geçen seneye göre[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
taz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ulan basın kitabındaki ilk soruyu yanlış yapmışım var mı böle bi olay kafama sıçim 270 gelio bana sanırım bi de bi sorudan emin değilim :( neyse ya
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Benim de hız sorum yanlış, 2V'yi kullanmadan yaptım soruyu, haliyle yanlış çıktı tabi :-)
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benim o sorum doğru =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 off ya benim kuzende tıp istiyodu denemeleri de baya iyidi ama 342 mi ne öyle bişey diyo şimdi :([signature][hline]la petite ezique
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 350 fln yapsaymış özel üni.lerin tıplarına girebilirmiş..belli olmaz yine de =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 boşverin ya tıp tıp kudurmayın sonra girin tutan bi bölüme biz mühendis olucazda nolucak sanki adam olamadıktan sonra....ii konuştum yanlız
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 tıp mezunlarına iş garanti gibi bişey ama çoğu tıp mezunu/öğrencisi ve sağlık sektöründe çalışanlar zaten tavsiye etmiyolar[signature][hline]la petite ezique
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 evet çünkü maddi açıdan doyuma ulaşmakta zorlanmıyolar fakat bir yerden sonra sosyal hayatlarında çok fazla fedakarlık yaptıklarını görüyolar. ama ben yine de tıp seçicem =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 helena, ne bu hoşnutsuzluk, kararsızlık, memnuniyetsizlik, her mesajın sonunda bi =/ işareti?
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kafam karışık ta biraz o yüzden[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Hangi konuda karışık? Hayat mı yoksa eğitim/kariyer mi?
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ewt. tıp-hukuk ikilemindeyim[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abiniz mükemmel bir performansla barajın altında kalıyor :) neyse artık seneye günde 15 saatlik açlışma ile 270 yapariz :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
555 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 diyorum ya sana senden süper avukat olur ama sen her defasında "bilmiyorum :( " yapıyosun ya=)[signature][hline]la petite ezique
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 İlla hizmet sektörü yani.. İkisinde de deli gibi ezber var. Hiç hukukçu arkadaşım yok ama tıpçı arkadaşım var, o açıdan bi karşılaştırma yapmam mümkün değil yaf..
helena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: 555, 20 Haziran 2005 23:50 tarihinde demiş ki: diyorum ya sana senden süper avukat olur ama sen her defasında "bilmiyorum :( " yapıyosun ya=) ama gerçekten bilmiyorum =) @Mcspeyn : hem hizmet sektörü olmaları, hem bilgiye hakim olmaları, hem toplumdaki önemleri, hem çoğu mesleğe göre patron ya da üst kaygısının daha az olması, hem de ilgim olması nedeniyle bu ikisinin arasında kararsızım...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Avukatları seven var mı ya :-) yasaları bilme ve uygulama özellikleri olmasa kim gider avukatlara :) Ama psikopat bi tanesinin ocağına düşenler hariç doktor devmeyen bilmem ben. Böyle daha sıcak doktorlar. Avukatlar baya uzak bana..
Öne çıkan mesajlar