Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gencler oss'ye calısıyonuz mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hesapladım 39 türkçe 40 mat 40 fen
2 işlem hatası ve bi tane kimya sorusu salaklıktan.275 civarı gelicek sosyal de yaptım da onu kontrol etmedim.Pisipisine kaçtı itü.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
said:
taz, 19 Haziran 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
said:
Spidee, 19 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Benim kötü geçti valla, sınav sırasında baya stres yaptım, elim ayağım dolaştı..

280 yapmam lazımdı 265-270 arası birşey gelecek herhalde..

aynen benim de öyle
manyak heyecan yaptım ya
hiç heyecan yoktu sınava kadar. zil çaldı panik oldum
hatta sınavdan çıkınca çok kötü gibi geldi
şimdi baktım tvden falan, 270 üstü gelir

cevap anahtarını indirebilen biri varsa bir siteye upload edebilir mi? veya [email protected] 'a yollasın. tekrar bi kontrol etmek istiyorum.

http://dosya.hurriyetim.com.tr/oss2005/default.asp[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Mesaj tarihi:
said:
Tarist, 19 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
hesapladım 39 türkçe 40 mat 40 fen
2 işlem hatası ve bi tane kimya sorusu salaklıktan.275 civarı gelicek sosyal de yaptım da onu kontrol etmedim.Pisipisine kaçtı itü.

Tebrikler.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Mesaj tarihi:
eeuu maşallah mat çokta kolay deildi bence..260 benim de.hatırlayamadıklarımı yanlış saydım :D[signature][hline]you gave me life now show how to live
Mesaj tarihi:
alla alla ben nası olduysa hepsini hatırladım ya
sıklara bakınca direk aklına gelio insanın
ama tarih çok yatırdı ya
hele bi soru vardı türk tarih kurumu dedim ilk elediğim şık olan E cıktı cvp şok etti[signature][hline] the legendary tamer..
Mesaj tarihi:
tarihten 2 yanlışım var ayıtpr sölemesi :D
çelişkide kaldığım şıkları hatırlayamadım işte..bi de tv de hızlı hızlı geçtiler.yarın daha sağlam bakıcam[signature][hline]you gave me life now show how to live
Mesaj tarihi:
Metboy saygi duyuyorum, basarilarinin devamini diliyorum 45 mat O_o , kendimi gerizekali hissediyorum artik.[signature][hline]Jumpus jumpus, sed non jumpus , homo est.
Mesaj tarihi:
metboy netlerin baya iyiymiş[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...

[Bu mesaj Frigg tarafından 20 Haziran 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
256 iyi bir puan mı helena ? bizim zamanımızda 400 lü 500 lü puanlar vardı.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
aha, ben lise-1 e giden bir kızı matematik çalıştıracağım, bugün başlıyorum. hangi konudan başlayım ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
hmmm.not alıyorum. daha sonra ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
bağıntılar fonksiyonlardan önce,işlem de fonksiyonlardan hemen önce çalışırsanız faydalı olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
helena konuyla ilgili p.m attım sana. danke.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
Benim de M2y, F2y, T2y, S3y
Ama bi matematik sorusundan bi de Türkçe sorusundan emin değilim, baya düşünmüştüm Türkçe sorusunda, en son ne işaretlediğimi hatırlamıyorum..
Matematikte de -3/4 çıkan soruyu 3/4 işaretlemiş olabilirim diye hatırlıyorum. Tüm şıklar birbirine benziyor zaten. Bu durumda hedefim Boğaziçi bilgisayar olmuyor ama en azından barajı aştık :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • Yeni Oluştur...