Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oyunu netten indiricem de almanca çıkması durumunda nası ingilizceye çevirebilirim acaba ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oyun almancadır büyük ihtimalle nitekim daha gothic 2 yeni yeni sürülüyor piyasaya avrupa da benim bildigim tabi bizim ülkemize çok önceden geldi kopyalar saolsun[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 e peki ben gidip yazıcıoğlundan alırsam almanca mı çıkıcak? sanmıyorum. e bu adamlar nerden buluyo. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 sen almanca oynasana işin ne alman liseli!!![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ulan almanca oyun mu oynanır. dwarfça oynarım almanca oynamam oyun!. günde 6 saat + kabuslarda almanca yetmiyomuş gibi. *!konuyu değiştirir* hem sen kaç gündür niye okula gelmiyosun bakiyim. :D Edit: harf hatası.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 04 November 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yaw daha ben görmedim ki oyunu hiçbiryerde o yüzden nette expansion almanca olarak dolasiyordur herhalde[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ok sağol demekki; *!yazıcıoğlu yolu görünür*[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 iyidir almanca oyun :P bigun almanyaya giderseniz ingilizce oyun bulamiicaksiniz zaten hehe *!almanca age of kings'ini hatirlar*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 doggy hiç ii değil valla almanca duymak istemiyorum en azından bilgisayar başında.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 gothıc 2 nın almancası tr de pıyasaya dusmemıstı ... halıylen bununda dusecegını zannetmem ... ıng ı cıktıgı zaman duser pıyasaya ... g2 alm cıktıktan 3-4 ay sonra jowood ıng e cevırıp yayınlayınca geldı buralara ... halıylen eger ıng degıl yada cok genıs bır anlasması yoksa pırahna bytes ın tr ye kopya zor gelır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Gothic ikiyi ben ağustosun başında almıştım ne piyasada yoku[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ardeth aynı şekilde bende yazıcaktım ama sanırım Faerdun'un kastı Gothic 2 nin yeni expansionı Nacht des Rabens (Night of the Rabens). Oyunu almancadan ingilizce yapma şansı olmaz sanırım. Çünkü adam gibi buglar bulunmadan hiçbir ingilizce versiyonu falan yayınlamıyor piranha bytes.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 He ozaman farklı expansionı hakkında bir bilgim yok :p[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bende gothic 2 nin ingilizce versiyonu ve exp pack(nodr) almamanca var. Dolayısıyla exp i yükleyemiyorum. İlla gothic 2 nin almancasını mı yüklemek gerekiyor ? bir çözümü var mı? Almancadan ingilizceye çeviriye gelince de exp de o çeşit dosyalar var fakat oyunu kuramadığımdan nasıl çalışıyor bilemiyorum. Bu işten anlayan bi prof warsa bi el atsa hiç de fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çeviremezsiniz ingilizcesini edinin[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ewet beyler ingilizce gothic 2 war, üzerine almanca exp (Night of the Rabens) i nasıl kurarız yada kurabilirmiyiz mi demeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar