ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu sefer parça ismi falan belli, aradığım parça starsailorın geçen sene rockistanbulda, başında u2 - the one söyleyip devamında alcoholic e girdiği mp3. Aradım baya bi, rastlayamadım hiç bir yerde, videosu da lazım aslında ama bu mp3 e sahip birisi bana ulaşırsa çok sevinirim...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Up![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Anlamadım konser kaydını mı arıyorun alkolik'i mi arıyosun başka bişi mi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 alcoholicin, rockistanbulda söylenmiş versiyonunu arıyorum, mp3 olarak bulunur mu bilmiyorum ama bir şekilde kaydetmiş olanlar varsa ulaştırmalarını rica ediyorum...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 245 online varmış sitede, bir daha uplayalım bakalım...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Öne çıkan mesajlar