Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlamadan bazı merakettiği konular

Aestrol

Öne çıkan mesajlar

oyun çok ilgimi çekti almayı düşünüorum fakat almadan önce bi forumları gezeyim dedim ki zaten paticiğe de yeni üye oldum herkeze selamlar...öncelikle sormak istediğim bişey var.Ana siteden okuduğum kadarıyla fencer one handed swordsman ise two handed konumunda ve bazı templatelerde ikisinin birden masterlandığını gördüm anlam veremedim zaten elinde two handed bi silah varken fencinge neden ihtiyac olsun diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım.Acaip newbie hissediorum:)biri açıklayabilirse sevinirim[signature][hline]Make way to the bad guy...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Fencer çok iyi saldırılar,Ranged ve melee defence veya General melee speed,General melee accurary gibi özellikler ekliyorsa alınabilir.Eskiden ana mesleğim swordsman TK'de de meditasyon vardı herkez alıyordu ben de almıştım.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 23 Haziran 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi soyle tüm melee hareketlerini tüm melee proflar yapar aynisi mantik ranged icinde gecerli örnegin master swordsman oldun hos gerci vuruslari iyi fakat sen birde bleed vuran bir vurus istiyorsun o da fencer da var onuda aliyorsun fencer hareketini two-handed silahla yapiyorsun yani ordaki hareketleri kullanabiliyorsun vede diger mesleklerden gelen general speed+accuracy faktorleride var bunlar hizlandirir seni falan iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...