LoRd_MsC Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya bunun ne demek oldugunu bilmiyorum ama party e giriyosun exp gelio kutular gözükmü yo party bozuyon hala daha party liderisin ya niye her savaş sonunda Bu bug dene olay olmak zorunda mı Xigenonda oynayan ark olan varsa ilgilerine[signature][hline]OgLuMuN AdINI MaFYa KoYDuM ArTIk BenDe MaFYa BaBaSIYIM :D:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sade savaş sonunda olmuyo ki bazen savas sırasında oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 savaş olması gerekmez ko da sürekli olabilen şeyler bunlar:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şu an beramusda party bug'ı var ve estlandda party yok harpyleri biri çağırıyor herkez saldırıyor :D ben 4k aldım en az 10 tane mage 1 elemental lord vardı o yüzden böle az aldım :D[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ehuhehe cz de party bug oldumu gusel oluo cz nn tadı deışıo ve dah gusel oluo bence:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar