McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hani şu sağda Google'da vs.de aramaya yarayan zımbırtı var ya, onu Paticik için yaptım. Burdan yükleyebilirsiniz. Açılan sayfada kırmızı renkli Paticik Forum Arama linkine tıklayın, tamam deyin.. ya da Daha güzel ikon bulurum ben!Nasıl olmuş? Bi de düzgün çalışırsa yanda Judge linki var, ordan da "çalışıyor bu" derseniz ne güzel olur di mi?Beğenmeyenler de "[firefox'u kurduğu klasör]searchplugins"teki pati.src ve pati.gif'i silebilir. Sonra Firefox'u yeniden başlatabilir.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat![Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ytüklüyorm hemen[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 güzel olmuş :tebrikz:[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mükemmel ya şaşırdım daha önce aklıma gelmediğine, helal olsun valla. çok kullanışlı bi de ikon düzgün olsa :)[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: arcane, 17 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: bi de ikon düzgün olsa :) Buraya alalım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Avant Browser'a da uyumlu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bunun explorer versiyonu var mı ki acep?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 IE plugin sevmiyor diye biliyorum ben. Avant-Browser'ı da yaklaşık 17sn kullandım, belki vardır :-) Bu da Firefox:[Bu mesaj McsPeyn tarafından 17 Haziran 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 keşke turuncuyu direk siteden pickleyin biraz daha koyulaştırıp yapsaydım, onun dışında guzel[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben editörün seçimi yeşil temayı kullanıyorum :) Ama düzeltebilirim sanırım, hatta uğraşmaya başlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çılgın..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bunlar nası?[signature][hline]Msn adresimkarakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yanlız bişi dicem, koyu turuncu yaptım logoyu ama update edemedim ordan. Yani senin yaptığın logoları beğensek bile nasıl koyacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bilmem tekrar submit et[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mozilla Firefoxsearchplugins klasoru icindeki "pati.gif" dosyasini guncellersin,buraya koyarsin dosyayi millet indirir oraya koyar.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 madem bunu yaptik, kisa bir zamanda rss de yapalim[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çok iyi oldu elinize sağlık[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet son 24 saat rss'e baglanirsa superimsi olur :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Selamlar, said: sharky, 17 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: madem bunu yaptik, kisa bir zamanda rss de yapalim Ciddi misin Sharky? Gençler Firefox'la çılgın atıyor zaten, Pati'ye erişim için bi de RSS olsa canavar gibi konu takip ederiz. Tabii son 24 saati tek bir canlı yerimine bağlarsak özetsiz bir RSS için bile indirilecek XML dosyasının boyutunu düşünemiyorum :) Konu alanlarına göre olursa gayet iyi olur. RSS Canlı Yerimi istiyoruz! Firefox Ölmez Internet Bölünmez (ne dedim ki şimdi?)[signature][hline]Berkin Bozdoğan ShiftDelete.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 RSS ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 asil bunu siteler geri gelince pati lyricz'e uyarlasak biter olay hehe[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 RSS haber takip sistemi, kendine has görüntüleyici programları var. İçeriğini RSS olarak sunan siteleri bu yolla rahatça sömürebiliyorsun. Bence Paticik'te RSS'ye gerek yok. Zaten yeterince hızlı ve zerzavatsız gösteriyor mesajları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mcspeyn,eline saglık :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: McsPeyn, 17 Haziran 2005 21:54 tarihinde demiş ki: RSS haber takip sistemi, kendine has görüntüleyici programları var. İçeriğini RSS olarak sunan siteleri bu yolla rahatça sömürebiliyorsun. Bence Paticik'te RSS'ye gerek yok. Zaten yeterince hızlı ve zerzavatsız gösteriyor mesajları.. Hmm, anlamadım =) Bu arada ellerine sağlık. Gayet güzel olmuş plug - in.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti Beleş Upload: www.megaupload.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 RSS'nin zevki başkadır ama Sharky uğraşır yaparsa neden kullanmayalım. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar