Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 mutlu yıllar[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Doğum günün kutlu olsun..[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 saolun arkadaşlar bugün bir arkla kuşadasında adaland aquaparkına gittim ben çok severim neyse :) şimdi bizimkiler bişiler almış pasta fln kutluyucaz :) şimdiden sizleri; *!davet eder*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Iy ki doydun orc lord[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 saol estel saol :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 orca balon?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 evet evet istiyorum olmaz şimdi balonsuz aaa... :( *!üzülür* chemical madem kuşadasındasın gel bize ye pastamdan :) *!davet eder*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Nice mutlu yillara... :tebrikz:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 istteyim şu an:) hehe ne kadar kalıcan orada?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Duyduk duymadık demeyin 2 gün sonra doğum günüm[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Chemical mumlari yakmaya geliyormus orc lord :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 vallahi nasıl desem şimdi haziran sonu - temmuz başı birazcık eskişehire gidicem kızkardeşimin mezuniyeti fln babamda oradan köpek alacak sözü söz artıkın neyse.. sonra vallahi eylüle kdr fln orada kalırız..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 allah bilir chemicale balon verirler pf :( bende istiordum :( neyse balon çocuklara :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 vallahi daha duramıyıcam bizimkiler çağırır kızar ben gidiyimde şu işleri hallediyim yarın akşam artıkın full fln online olurum :) neyse artık.. tekrar; *!davet eder*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 aa o zaman görüşürüz bizde eylül gibi gelicez... A A ANNE SAHİMİ DİYORSUN ? AAA Haftaya Çarşamba ORADAYIM EHUEHE YAKDIM ÇIRANIZI:D Telefonunu öms atıver cep felan[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mutlu yıllar. Geç kaldık ama balonu da geç patlatırız artık =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 heah doom günün kutlu olsun :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 amanın yeni gördüm ... iyiki doğdun Orc !!![hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben de balon isterim! Yarın benim doğum günüm ehhühe:-)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 saolun :) saolun :) chemical vallahi ne yaparızki buluşup :) chemical yok sana balon sen yaramazlık yaptın çok fazla patlattın ya :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ehue Yav bişiler yaparız fenamı olur:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hmm tamam bakarız :) gideriz adaya ohh hamburger severmisin bilmem otururuz bir klimasıda var :) inşallah gidiceğimiz zmn çok sıcak olmaz :) yada adaland fln :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 abi ben oradaki bütün adaland akua park felan ezberledim yeni bi yer açılmassa gitmem yani:) hamburger fena olmaz hehe kuru kuru yapmıyorsan çok severim hamburger:) Telefon versen iyi olur haftaya çarşamba oradayım:) Sen kuşadasın dimi tam olarak?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hmm vallahi nasıl anlatayımki kuşadasına dolmuşa binip gidiyorum 30dk fln sürüyor snrm mevki fln olarak soğucak olarak geçiyor davutlara yakın 15dkda ora 20dkda milli park fln gidiliyor yani..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hmm valla buluşalım yaş kaçdı:) 16 sanırım?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar