Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bugün benim doğum günüm :) hatırlayanlar saolsun :) ehuehuehu yaşlanıyoruz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 eh snde bizdensin kutlayalayalım bari:) kutlu ossun doğum günün[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ulan ben yazıcaktım bak yüzsüze hemen avaar isitoy =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 sen söylemeden önce yazdım :( vallahi neyse :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kutlu olsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hade nice senelere[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Kutlu olsun ..[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kutlu olsun orc lord kardeş :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hepi börtdey[hline] I'm a loner, I'm a loser, I'm a winner, In my mind. I'm a bad one, I'm a good one, I'm a sick one, With a smile. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 iyi ki doğdun orc.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 biz senin cocuklugunuda bilirdik[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 buna temelli avatar vermek gerek en balonundan doğum günün kutlu olsun[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 şu koydugum orcun kafayı kesip bi balon yapıştırak avatarı böle olsun ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mutluk yıllar :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Nıce yıllara[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mutlu yıllar owner efendi[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 İyidi dodun Bu arada dagger senin şiir çok hoşmuş ben öle şiir felan sevmem ama nedense seninkini sevdim:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 konuytu daatmıyalım da e olm duygularımı yansıtıo ondan :)[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ayna gibi olmuş maşallah:-P Hatta senin yansımanı bile görebiliyorum:D[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 21 June 2003 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mutlu yıllar![hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mutlu yıllar.[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 İyi ki doğduuuuuuuuuun:)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 mutyu yıyyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 iyiki dogdun gözüm ( Tanımam ama bi iki muhabbet ımız var ) =)[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 balonun nerde[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar