Udinen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arçelik TV (55 Ekran), Alaska Mini Buzdolabı (Vestelin yan markası), Kaliteli Çekyat (evyap), Bazalı 1 kişilik Yatak, Playstation2 chipli+10 oyun PS2 hariç diğer bütün eşyalar en fazla 3 aylıkdır.Yeni eşya aldım ama maddi sorunlardan dolayı satmak zorundayım. Artı 3 aydır oturduğum evden de çıkıcam aynı zamanda hem eşya hem ev tutma şansına sahipsiniz. Ev işçi bloklarında 2+1 (banyo+wc ayrı) temiz ve bakımlıdır. ODTÜ Hacettepe veya Bilkente yakındır. Tel: 0505-759 99 57 Yer:100. Yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 birde fiyat biçsen mamüllere[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hoca aradim tel kapali diyor ben de bu ay sonuna kadar eve cikmayi dusunuyorum.. esyalarina ve eve talibim tel numarami msj kutuna bakarsan gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hoca bu bize verdigin numara dogru mu yoksa bizi mi kaziyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Tel: 0505-759 99 67 yanlış yazmışım pardon... Bu arada ev kiraya verilmiştir yatak hariç diğer eşyalar duruyor son fırsat bunlar tertemiz yepyeni kaliteli ev eşyaları kaçırmayın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 baskasının yatagında yatacagım hayatımdaki en son is:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar