Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi tahta şiş yerse?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Az önce yere tahta bir şiş parçası düşürdüm
Etrafında et kokusu olduğundan kedim ilgilendi başka yere koydum sonra yokoldu bu.
Bütük bitane daha vardı onu yerde buldum ama küçük olan yok
2cm boyu vardı
1cm genişligi
ucu hafifçe üçgen ama tam değil

yutabilirmi bunu? yoksa sadece saklandımı. Kokuyo diye tahta yermi?
Yutarse ne olur sindirebilirmi yoksa tehlikelimi?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminen bişi olmaz bende tahta yutmustum :d (ne alak bende bilmiyorum kedi ile bi benzerliğimde yok )

Ama sonucta Midede sindirelemezse dışarı atılabilir ama atılmazsa kötü..Kan dolaşımına girmesse iyidir..Bir iki gün gözlemle olmadı veterinere götr[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

Konu hakkında bir bilgim olmamasına rağmen devamlı "Tahta Kedi Şiş Kebap Yedi" olarak okuduğum ve bir anlam veremediğim başlık! Tahta kediyi sürekli Pinokyo gibi bişi mi diye düşünüp açmam saçmalığın tepe noktasıydı tabi...

Ancak uçları keskin değilse ve normal bir tahta ise (hani güçlendirilmiş dışı laminat kaplı falan değilse) mide ph'ı büyük ihtimal eritecektir. Eritmemesi durumunda, sanırım kedi canının yandığını -bir şekilde- belirtecektir.

Herneyse benim için korkularım yüzleşme amaçlı bir yazı oldu bu... Güle güle Tahta Kedi güle güle Şiş Kebap...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

abi dolap anahtarı niye tereyağlı peki?

bide köpek o.
bi tanıdığın golden retriveri büyük boy migros poşeti çıkartmıştı[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun!! Mutlaka kemirerek yutmustur. Eğer rahatsız olursa sana belli eder zaten. Kediler sağlıklarına düşkündürler. Kendilerine zarar verecek bir harekette bulunmazlar. 1 gün sonra mutlaka dışkı olarak çıkarır. Sindiremezse kusabilir. Sen biraz izle..Hareketlerine dikkat et![signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...