Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransiz ve ben-we olaylar gelisir...

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar uzun süredir size rahatsiz ettigim konu bugun sonunda gelisme gosterdi. pub a gittik 2.5 saat oturduk.
gulmekten oldum olm ya hayatimda hic bu kadar komik bi kiz tanimamistim, cok elendim ya.
taktiklerinizi hiç kullanmadim ama yinede cok tesekkur ederim ,cunku onlar bi sonaki asama için gibi geldi.orda söz kullancam.
olm yardim edin berbat etmeyelim i_i ben biraz yeteneksizim bu konuda ama gosunusu sewiyim safligimdan yararlanip gaza maza getirmek olmasin;
-konusurken seni sewiyorumu örenmek istedi yarim saat israri ustune calistik :D aksanina da bi yakisiyoki offf
-aksam canim s1k1l1yor(klavye noktasiz i yazmiyor) club a gitmek istiorm ama bi kiz icin cok tehlikeli ,bi goturen olsa... falan dedi
-kafamdaki turk erkegi imajini tamamen sildin ....fasa fiso dedi
acaba ben öyle gormek istedigim icin tarafli falan bakiyorum yoksa kizda yazislarima bi karsilik mi war??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 20 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
kız senden hoşlanmış belli yani.bence bi süre sora olaya gir

katılıyorum.. ama o belli süreyi fazla uzatma.. senden sıkılıp uzaklaşabilir..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

abi kız fransız değil mi ya?? fransada doğup büyümüşse
bunlar bi gecelik bilemedin 3 yok çok beğenirse 5 gecelik takılır.
çok umut bağlama sen duygularını sonuna kadar yaşa itiraz geleceğini katiyen sanmıyorum
(bkz: eski Club Med animatörü)
(bkz: fransızları çok iyi tanırım)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

fransızların bizden pek farklı olduklarını düşünmüyoum .. ama kafalarında bi türk imaji olduğu kesin ama bunu değiştirmek sana kalmış .. zira ilk kez dışarı çıktığın bi kızı cluba götürürsen 1 0 yanik başlamış olursun bu hataya sakın düşme .. yemek yenicek kaliteli güzel biyere götür. ..ben genelde menüsünü iyi bildiğim garsonların göz aşinalığı olduğu yerleri tercih ederim .. zor bişii deil yabancı bi kızla çıkmak kndi memleketinden bi kızla çıkmaktan daha kolay.. zira kullandığın çaydanlıktan tut alışkanlıklarına herşey değişik ve güzel gelcek ona.. yeterki alışkanlıklarını kullandığın çaydanlığı içtiğin rakıyı bi ritüelmiş gibi sergile ona.. emin ol hayran oluyolar..[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 20 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
-kafamdaki turk erkegi imajini tamamen sildin ....fasa fiso dedi

abi ben burayı anlamadım.. eski Türk erkeği imajı nasılmış yenisi nasıl olmuş bi açarmısın?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lizardking, 21 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
fransızların bizden pek farklı olduklarını düşünmüyoum .. ama kafalarında bi türk imaji olduğu kesin ama bunu değiştirmek sana kalmış .. zira ilk kez dışarı çıktığın bi kızı cluba götürürsen 1 0 yanik başlamış olursun bu hataya sakın düşme .. yemek yenicek kaliteli güzel biyere götür. ..ben genelde menüsünü iyi bildiğim garsonların göz aşinalığı olduğu yerleri tercih ederim .. zor bişii deil yabancı bi kızla çıkmak kndi memleketinden bi kızla çıkmaktan daha kolay.. zira kullandığın çaydanlıktan tut alışkanlıklarına herşey değişik ve güzel gelcek ona.. yeterki alışkanlıklarını kullandığın çaydanlığı içtiğin rakıyı bi ritüelmiş gibi sergile ona.. emin ol hayran oluyolar..

o filmlerde olur ben fransızları gayet iyi tanıyorum fransız gençliği protokolden nefret eder.
Club,sex,eğlence,içki düşünürler..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar lutfen askimdan ole "bende istiom" die bahsetmeyin walla kiskaniyom len ;)
abi eski turk imaji -ayi kadinlari hayvan gibi goren,konusmayan bile,cirkin ...falan saniomus.siz sandigimizdan cok farklisiniz diyo.deismis ama avrupalilardan bile inceymisis saolsun kurstaki arkadaslar tam "turk" olarak geyik we komikler hatta sebekler :D saolsunlar hakaret olarak demiorm,insanlarin hosuna gidiyo
Sosyal ağlarda paylaş

yeter kardeşim bu ne yaa.. kim soktu bu imajları milletin kafasına..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...