tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaslar uzun süredir size rahatsiz ettigim konu bugun sonunda gelisme gosterdi. pub a gittik 2.5 saat oturduk. gulmekten oldum olm ya hayatimda hic bu kadar komik bi kiz tanimamistim, cok elendim ya. taktiklerinizi hiç kullanmadim ama yinede cok tesekkur ederim ,cunku onlar bi sonaki asama için gibi geldi.orda söz kullancam. olm yardim edin berbat etmeyelim i_i ben biraz yeteneksizim bu konuda ama gosunusu sewiyim safligimdan yararlanip gaza maza getirmek olmasin; -konusurken seni sewiyorumu örenmek istedi yarim saat israri ustune calistik :D aksanina da bi yakisiyoki offf -aksam canim s1k1l1yor(klavye noktasiz i yazmiyor) club a gitmek istiorm ama bi kiz icin cok tehlikeli ,bi goturen olsa... falan dedi -kafamdaki turk erkegi imajini tamamen sildin ....fasa fiso dedi acaba ben öyle gormek istedigim icin tarafli falan bakiyorum yoksa kizda yazislarima bi karsilik mi war?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu yazdıklarını olduğu gibi yazdıysan, kendine çekmeden yani....ben şansını dene derim. pişman olmassın[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kız senden hoşlanmış belli yani.bence bi süre sora olaya gir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yine de temkinli olmak lazım, bi club'a flan gotur tabii ki; eglenin takılın ama açılmak için acele etme. 2-3 kere daha çıkın, sonra agzından dökülür zaten kelimeler. ama olayı "pure" arkada$lık modunda goturme arada hissettir hafiften duygularını ama ustu kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Diablo, 20 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki: kız senden hoşlanmış belli yani.bence bi süre sora olaya gir katılıyorum.. ama o belli süreyi fazla uzatma.. senden sıkılıp uzaklaşabilir..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben doktorunuz Haydar Dümen[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi kız fransız değil mi ya?? fransada doğup büyümüşse bunlar bi gecelik bilemedin 3 yok çok beğenirse 5 gecelik takılır. çok umut bağlama sen duygularını sonuna kadar yaşa itiraz geleceğini katiyen sanmıyorum (bkz: eski Club Med animatörü) (bkz: fransızları çok iyi tanırım)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fransızların bizden pek farklı olduklarını düşünmüyoum .. ama kafalarında bi türk imaji olduğu kesin ama bunu değiştirmek sana kalmış .. zira ilk kez dışarı çıktığın bi kızı cluba götürürsen 1 0 yanik başlamış olursun bu hataya sakın düşme .. yemek yenicek kaliteli güzel biyere götür. ..ben genelde menüsünü iyi bildiğim garsonların göz aşinalığı olduğu yerleri tercih ederim .. zor bişii deil yabancı bi kızla çıkmak kndi memleketinden bi kızla çıkmaktan daha kolay.. zira kullandığın çaydanlıktan tut alışkanlıklarına herşey değişik ve güzel gelcek ona.. yeterki alışkanlıklarını kullandığın çaydanlığı içtiğin rakıyı bi ritüelmiş gibi sergile ona.. emin ol hayran oluyolar..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: tashmoo, 20 Haziran 2005 23:08 tarihinde demiş ki: -kafamdaki turk erkegi imajini tamamen sildin ....fasa fiso dedi abi ben burayı anlamadım.. eski Türk erkeği imajı nasılmış yenisi nasıl olmuş bi açarmısın?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi götürebildiğin kadar götür, milli ol, herbişeyi yap delikanlılığı ayaklar altına alma ama..Kız zaten eğlenmeye gelmiş o yüzden sen de eğlenmene bak.Tadını çıkar derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oh atağa geçme vakti gelmiş (:[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: lizardking, 21 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: fransızların bizden pek farklı olduklarını düşünmüyoum .. ama kafalarında bi türk imaji olduğu kesin ama bunu değiştirmek sana kalmış .. zira ilk kez dışarı çıktığın bi kızı cluba götürürsen 1 0 yanik başlamış olursun bu hataya sakın düşme .. yemek yenicek kaliteli güzel biyere götür. ..ben genelde menüsünü iyi bildiğim garsonların göz aşinalığı olduğu yerleri tercih ederim .. zor bişii deil yabancı bi kızla çıkmak kndi memleketinden bi kızla çıkmaktan daha kolay.. zira kullandığın çaydanlıktan tut alışkanlıklarına herşey değişik ve güzel gelcek ona.. yeterki alışkanlıklarını kullandığın çaydanlığı içtiğin rakıyı bi ritüelmiş gibi sergile ona.. emin ol hayran oluyolar.. o filmlerde olur ben fransızları gayet iyi tanıyorum fransız gençliği protokolden nefret eder. Club,sex,eğlence,içki düşünürler..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ee pardon ben de alabilir miyim bi tane :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadaslar lutfen askimdan ole "bende istiom" die bahsetmeyin walla kiskaniyom len ;) abi eski turk imaji -ayi kadinlari hayvan gibi goren,konusmayan bile,cirkin ...falan saniomus.siz sandigimizdan cok farklisiniz diyo.deismis ama avrupalilardan bile inceymisis saolsun kurstaki arkadaslar tam "turk" olarak geyik we komikler hatta sebekler :D saolsunlar hakaret olarak demiorm,insanlarin hosuna gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yeter kardeşim bu ne yaa.. kim soktu bu imajları milletin kafasına..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Arden, 21 Haziran 2005 03:00 tarihinde demiş ki: Ben doktorunuz Haydar Dümen aheuahe. çok pis koptum. :D[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar