Mithr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yeni yazdıım dandik prgramlardan biri.Sadece Knight Online lunar warlarla fln ilgili test ederseniz sevinirim:D Program rockncoke tarafından defalarca kontrol edildi ve bi sorun (virüs,trojen fln) bulunmadı.Eeer bi sorununuz olursa rockncoke ile görüşün :D Neyse virüs vardır fln demeyin yükleyin bi deneyin lütfen.Bunun gibi bi olay deil yaptıım. Sizden acc macc istemio. Not:Sevgili Yerel Yetkili Abilerim.Beni Yörünge Dışına Yollamazsanız Sevinirim Kesinlikle Virüssüz.:D Download Için Tıklayın. Download Icın Burayı Tıqlayın Edit:Sadece .net framework platformunda çalışıo. [Bu mesaj LordGargamel tarafından 23 Haziran 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 test ettim güzel :-P hele o gün savaş yoksa programın verdiği tepki mükemmel.(keylogger vs yok. bişe çıkarsa yakama yapışabilirsiniz betatester benim) edit: .net framework platformunda çalışıyo download için klik[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 23 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 rockncoke sana güvenerek indiriom he bişi olursa döverim seni bu arada bu program ne işe yario kii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 övünmek gibi olmasın. gerekli bir sistem dosyası bulunamadı. ama sorun sizde deil, benim makinadadır sorun kesin. pederi bi ayartsam da yeni bi makina alsam ya :P[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cado: program lunar saatlerini gösteriyo ark yapmış işte pek işlevi yok ama neyse eter: .net framework 1.1 yüklemen lazım üstteki postumda linkini verdim[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dellendirme beni rock :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çok mu işlevsel sanki :-P v2 yaparız daha sonra[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 mhmm download edip bi test edelim :) bakalim neler cikacak uygunsa gelistirilebilir .. Dark Lunar War , Forgotten Temple events falan eklenebilir ... Serverlara gore secme imkani eklenebilir vs.[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 servera göre seçme var zatende sırf lunar ve dark lunar[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 download programlariniz ile cekmeniz daha iyi olur hizli gelir ... adres http://download.microsoft.com/download/a/f/7/af738ebf-dc15-4c61-a20d-1c29306cd9bc/dotnetfx.exe[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 la önceden verseydin ya :D herneyse inmek üzre zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sadece saatleri verecekse nie bukadar büyük ?Başka özellik yokmu? Bu arada teşekkürler.[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 23 Haziran 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ne büyük annamadımda.... İstediin özellii söle yapalım tv fln koyam istersen bi köşeye.rock fikir vermioki yapak bişiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Gladros, 23 Haziran 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Sadece saatleri verecekse nie bukadar büyük ?Başka özellik yokmu? Bu arada teşekkürler. büyük olan microsoft .net framework ;)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 acaba desem unload me koysaniz forumla :P x e abasiyom kapanmiyor :P[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 alla alla ben neyi indirdim ya 27 mblik bi dalga indirdim .net framework müydü o lanet olsun :D resil olduk bidaha bakmadan bişi indirmicem :D[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ehehe :-) program şuan dandik :-P fikirlerinizi söyleyin uygulansın v2de[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bahane olmus .net frame network lazim bisi zaten =) bir daha lazim oldugunda indirmene gerek kalmamis olur :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende zaten vardı desem :utaniem:[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Gladros, 23 Haziran 2005 01:22 tarihinde demiş ki: bende zaten vardı desem :utaniem: ehmm ben bisi demeyeyim o zaman en iyisi :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben o click olan yere tıkladığımda http://www.100webspace.com/ bu site çıkıyor ama sonrasını anlamıyorum ne sonrası bu olayın ibaktım program indirmekle ilgili bişi görmedim[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 23 Haziran 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o linke sağ tık farklı kaydet yap[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ilk defa böle bişi indiriyorum utanarak söylüyorum demek nette fazla dolaşmıyorum artık biraz dolaşmak lazım artık sistem değişmiş knight olunca harbi bir çok şey öğrenilmiyor[signature][hline]Nick:SuPeR_MaGiCiaN Level:4x Server:Beramus Nation:El Karus Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar