geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: BeIlow, 19 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: benim anlamadigim forgetten nerde off pff demis onu göremedim .. said: Forgotten, 19 Haziran 2005 19:42 tarihinde demiş ki: 286 sayısal pff İyi bakmıyorsun o zaman. Ha bir de adamın dediklerinin listesini tutucak değilim. Adama şekil şekil küfür etmiş keşke dediğimi deseydi daha düüzgün olurdu. Ben dota oynucam yazmıyorum artık.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: HocaEfendi, 19 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: olmasını istememde beklememde bu yaşdan sona üni kazanıp okuyacazmı :D ben bizimkileri kafaya alıom kız istettircem..bide uni falan cıkarsa kız işide yatar evde kalırız :D yürü be kim tutar seni :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bu ne gaz bu ne sinir ya. Ben de 289 yaptım gecen sene ama boyle offf 295 yapamadım diye bi sekilde konusmadım, elimdekilerle en iyi ne yapabilirim diye dusundum. Biliyorum o civarlarda puan yapmıs insanlar vardı patiden gecen sene hicbirinin de boyle bisey dedigini de gormedim. Cok iyi puan almıssın, eger memnun degilsen memnun degilsindir; ama burada sınavı kotu gecmis butun sene calısıp da cok kotu puan almıs adamlar da var degil mi? Biraz da saygı gosterebilirsin onlara karsı. Patiyi gectim normal hayatta boyle bisey denmez ki bi defa, sana sorulmadıkca. Mutevazi olmak kotu bisey degildir. İyi guzel demissin cabalamak lazım da universiteye git bi gor once bi sene neymis ne degilmis, guzelce aklını basına getiriyoalr orda merak etme. Calculus yuzunden mi kimya yuzunden mi bilmem ama bu sinirle cok yasayamazsın orda. İnsanlara laf atmadan once sakinles biraz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Millet içip de gelmiş herhalde herkes konuyu bir tarafından anlıyor...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 293.053 EA.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 editlettin?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Forgotten, 19 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki: "ben kralım hiç çalışmadan 240 yaptım madalya verin" gibi tiplerden değilim. neymiş "hiç çalışmadım 200 yaptım" iyi bok yedin beyinsiz herif. hey allam Öncelikle düzgün bir dil kullanmaya çalışacağım insanlara. Sanane ? Ciddi söylüyorum yani, nasıl ki senin 289 hampuan yapman bazı insanları rahatsız etmemeli diyorsan, elalemin banka hesabı da sana batmamalı yani. "HEPİNİZ ZENGİN PİÇİSİNİZ ALLAH BELANIZI VERSİN" diyeceksin kafanda "L" iconuyla doğmuş bir insan evladısın sen zaten. Kusra bakma ama, dershaneye para vermektense okula para vermek daha mantıklı geliyor bana. Daha doğrusu, ben üniversiteye girmek için değil 1 sene, 1 ay bile kasmayı mantıklı bulan biri değilim. Hayatımı 3 saatlik sınavlarla heba etmek bana göre değil yani. O yüzden alternatif seçeneklerim oldu hep. Şimdi ben dershaneye gidip kasan insanlara, lise hayatını heba eden insanlara saygı duyuyorum. Senin benim paramı nasıl kazandığım hakkında en ufak bir fikrin bile yok, senin benim ailemle ne tür bir ilişki içinde olduğumdan da bir fikrin yok.Aslında sadece benim değil, çoğu kişinin durumu hakkında bilgili değilsin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun, iyi güzel ukalasın, pabuç kadar dilin var, 3500 ham puan yapmışsın, bizde seni kutladık.Benim için 236 gerçekten üstün başarıydı, ben cidden mutluyum yani. Ha tutup 3500 ile mutlu olmayan adamı da anlarım, istediği yere giremez.Ama bu ona girenlere küfür etme lüksünü vermiyor. Benim sana tavsiyem, bir gün Etiler Starbucks'a gidip "SİMİTÇİDENSİNİZ LAN SİZ TÜPÇÜDENSİNİZ LAN SİZ, ZENGİN PİÇLERİ" diye bağırıp stress atman yolunda. Bu arada, kimse forumlarda önüne gelene hakaret edemez, isim vermemişsin.Dolmuşta 5 erkek 1 kız vardır, parasını uzatmaz, uzatmaz, uzatmaz.En sonunda şöför "Pardon hanfendi küfür edecem ama arkada bir kevaşe hala parasını uzatmadı." der.Aynen bu olmuş durum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 283-285 falan tahminen. Boğaziçi Kimya Müh'e girecem herhalde...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 heyt be aslansın karpuz! ve de as :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 19 Haziran 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 alexi septimus denilen homosapiensuperior'a katılacağım hiç aklıma gelmezdi ama bu sefer haklı. Sonuçta ben alexiyi yakından tanıyorum, 236 adamı sevindirecek bir başarı. Alexiyi severim ama deli kıl olurum. Evet bu nasıl oluyor wtf? diyebilirsiniz işte. Çok doğru söylemiş.Benim imkanım olsaydı mesela Bilkent İşletmeye gidecektim.Ama param olmadığımdan ve ailemi zorlamak istemediğimden Marmara İktisata gittim. Ha parası olan da istediği yere gider, bu da kimseyi ilgilendirmez. Yani adam 230 yapıp özele gitmek varken neden kassın kendi tercihidir. Silkilenelim ve kendimize gelelim biraz Evet alexi ben seni çekemiyorum :(. Sen süper bir insansın ve ortamda yazdığım bütün kızları götürdün o gün :(. Allah belanı versin. Sigaranı benden esirgemedin, çok bönkörsün. 2003'te ilk buluştuğumuzda bile içmiştim sigaranı. Helal olsun alexi. Ama hiç aramıyorsun beni çünkü kontürün yok, son paranı makarnaya vermişsin. alexi mod oldu ben kaldım böyle 94 madalya ile. Haksızlık bu resmen. Son olarak sçs kib demek istiyorum. [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lol edit kıyak oldu.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Neyin gerginligi ki bu? Bu sinav ne zeka sinavi ne de otesi... Ne kadar calistin ve ne kadar sinav performansi gosterebiliyorsun sorulari disinda hicbir seye cevap vermiyor. Bu yuzden sinav sonuclarini boyle `ustun insan` olma gerekcesi gibi sunmak komik.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 modsun diye god mı ilan ettin kendini? - evet. post yazmasın editten ödemeli konuşuyorum bir sakıncası yoksa.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 19 Haziran 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 280 alıp beğenmemenin 230 vb. alıp beğenmemekten farkını göremiyorum ben ? Dalga geçmekle alakasınıda göremiyorum 3 sene çalışıp 280 alır beğenmez mesela adam hakkı olan 290 dır üzülür bundan doğal ne var ? Asıl bazılarının silkinip kendine gelmesi lazım[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kişinin kendisine bağlı bi durum bence bu. benim ablam son derece rahattı, kendini hiç kasmadı ve şu an özelde hukuk okuyor. ama ben özele gidersem ancak burslu giderim düşünüyorum, ve istediğim+hakettiğim puanı alamazsam gayet de üzülürüm.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya ne bu şimdi benim ablam abim eniştem bunu yaptı muhabetlerine girmesin olay.. signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 19 Haziran 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aheh =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3 matematik sorusu ne demek biliyor musun dela?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ahanada ismin Ahmetse dondun koseyi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Prawler, 19 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: modsun diye god mı ilan ettin kendini? - evet. post yazmasın editten ödemeli konuşuyorum bir sakıncası yoksa. Ego tatmini bu olsa gerek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kuyruk acısı bu olsa gerek.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kendi adima konusayim. Son iki aya kadar kitap acmadim. Son iki ay gunduzlerini kendime, geceleri OSS'ye adadim. Iyi sonuc geldi. Istedigim yerlere giriyorum. Mutluyum. P.S.Ozel okula verilecek parayi da ailemden soke soke alir yerim, orasi ayri. =)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Alexi beni çekemiyorsun. Deliler gibi kıskanıyorsun. Aldığım 1 paket camelı unutma. Gözlerin faltaşı gibi açılmıştı. Bi de sefilim deme Günde 15 paket sigara iççeğine 10 paket iç geri kalanını harca[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 19 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: modsun diye god mı ilan ettin kendini? - evet. post yazmasın editten ödemeli konuşuyorum bir sakıncası yoksa. Ego tatmini bu olsa gerek. Septi ile Aramızda bi geyik olsa gerek :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ühüüü.. LAf lafı açıyor nerden nereye dönüyor topic. Hadi 1 saat müsade.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar