Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadslar bir sorunum war simdi deskopa sag click sora ozellikler fln diorum orda renk ayari war o 24 bit onu 32 bit yapmam lzm formattan once onu 32 bit yapabiliodum simdi olmuyor yardimci olun lutfen[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ekran kartı driverlarını kurman gerekiyor nvidia sürücülerini kur birde asprin ver bişicigi kalmaz bilgisayarının[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 link fln hicbirseyden cakmiyorum yonlendirin beni pls[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ekran kartı modelini söyle ne marka fln[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 intell(R ) 82815[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eskiden bi prog wardi sag alt kosede onla ayarliodum ama formattan sora gitti o :([signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya neverwinter nights oynayamiorum böhüü yardim :([signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 burdan açılır menüden işletim sistemini fln seç sonra download et[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 xp home mu prof mu nerden anlicam[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 windowsun hangi vers onu öğren denetim masasini aç sistem e tıkla orda yazar windows xp hangi edition ise[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abi seni seviyorum eger duzelirse warya ne istersen dile benden walla cok saol aglicam sevincen cok saol seni seviyorum SENİ SEVİYORUM!!!!![signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 haha paniğe gerek yok forumun amacı bu biri sorar diğeri yanıtlar bilmeyenlerde öğrenir :) sorun dogru driver i çekip kurdugunda %99 düzelicek zaten yeni format attıgın için grafik kartı driverlarini kurman yetmez directx i de kurmalısın pcnet chip gibi dergileri alıyorsan onların cd lerde bulursun aslında directx9.c son vers çek kur bunuda eğer kurmadı isen[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar