kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: KireiMerodii, 22 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: said: Joker, 22 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ne yani kıza dünyanın çivisi çıktı s2tir et koy ötüne gitsin diye yorummu yapıcam lol Yap bence... İstediğini verin gitsin... Adını da Kader, Okşan olarak değiştirebilir önerim... YUH diyorum baska bise demiyorum..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yuh'muş... Bu benim düşüncem arkadaşım... İnsan resmine bakıp hemen birini gecenin bir yarısı evine davet ediyorsa, (kız-erkek farketmez) bu insan hakkında iyi, güzel şeyler düşüneceğim anlamına gelmez... Arkadaş yanlış mı diye sormuş, ben de şöyle mi yapim sorusuna bir cevap vermişim... Herşey dengi dengine... Bence uyar... O kadar aşmış bir kızsa, ona aşmış davranmak lazım... Ki davranan çoktur zaten lol... Böyle bir kızı ya da erkeği kabul eden de aşağı yukarı onun gibi düşünüyor, hissediyor demektir... İki insan bir konuda iyi anlaştiktan, birbirini bulduktan sonra, benim önerimin nesi varmış? Maksat gönüller bir olsun... Yanlış anlaşılma varsa, kısaca şöyle söyleyeyim... Joker, eğer hoşuna gitmediyse kızın davranışı uyuşamazsınız demektir... Yok hoşuna gittiyse, ben de onun yerinde olsam aynı şeyi yapardım gibi birşeyler varsa ortada yanlış değildir davranış... Açık sanırım...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O gece kız ile ne yaptığınıza bağlı. Hem bir kızı bir davetiyle değerlendiremezsin. Belki yanlız ve sana ihtiyacı var ya da belki akla gelen kötü bir ihtimal gibi organ mayfacısı olabilir :-) biraz abarttım gibi gözüküyor ama doğru dikkat et bence o kıza..[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İsteyen istedigi yorumu rahatlıkla yapabilir. Herkesin düsüncesi kendine..Yok Kader olsun, yok Okşan olsun tarzındaki konusmalarını eleştiriyorum. Madem o kız o sekilde yaşıyor, adının herhangi bir şekle bürünmesinin bir anlamı yok..Ya da kaderin bir sillesini yemiş gibi yaşamasına da gerek yok. O tarz yaşamak istiyorsa yaşar. Olayı türk filmine çevirmeye gerek yok.[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dev dediğin gibi belki organ mafyasıdır çocuun çkünü koparıverir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ayrıca kızın yaptığı olayı savunmuyorum. Kısa süre içerisinde tanışmışlar ki msn ortamında ne kadar gerçek ne kadar doğru bilinmez. İyice tanıması yüzyüze görüsmesi gerekiyor. Ondan sonra evine kabul etmesinde bir sakıncası yok. Saat 11 de çağırması da tartışılır.. Samimiyetleri cok az.. Dikkatli olması gerek bence de![signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi bak bakıalım çükün yerinde mi?[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ANA YOK![signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 böbreks[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yahu aşın bunları artık hoşuna gıtmıstır cagırmıstır tanısmak yada baska seyler yapmak amaclı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: BlaCk, 22 Haziran 2005 20:03 tarihinde demiş ki: hoşuna gıtmıstır cagırmıstır tanısmak yada baska seyler yapmak amaclı. bende öyle düşünüyorumda, tepki gelince arkadaştan bi etraftan bilgi toplıyım dedim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kız orospuysa doğrudur.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben 27 yasinda 10 numara kavga eden birisiyim genede eve hic tanimadigim birisini cagirmam . yakisikliysa hic cagirmam zaten guzel olsa belki[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iidir iidir nolucak kız çaarmış o kadar kırmak olmaz gidilir tabi kızcaazın canı sıkılmışsa nie yanlış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şimdi bi kere onu çağırmamış, onun arkadaşını çağırmış, ayrıca olay gidilip gidilmeme de değil de kızın böyle bir çağırma olayına girişiminin doğru olup olmadığı[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Sovereign, 22 Haziran 2005 23:47 tarihinde demiş ki: şimdi bi kere onu çağırmamış, onun arkadaşını çağırmış, ayrıca olay gidilip gidilmeme de değil de kızın böyle bir çağırma olayına girişiminin doğru olup olmadığı eveet olayı anladın sen.[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ulan joker boş adamsın :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet ben anlarım yıldızlı beşimi de isterem[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Maedhros, 22 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: ulan joker boş adamsın :-) para alıyoruz bunun için ama :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne o tartıştığın kız mı veriyo parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eheh yok boş gezenin yanında çalışıyorum :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar