RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yaw arkadaşlar selam blackdagger saolsun lens temizliği için gereken bilgileri vermiş yanlız ben bu ps2 nin üst kapağını açamıyorum.. Altkapaktaki tüm vidaları söküyorum sonra açmaya kalktıgımda bu joypad i taktıgımız yer kapağa çarpıyor.. Açılmıyor haliyle.. Yardımcı olursanız detaylı bir biçimde çok sevinirim..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 beceremiyorsaniz yapmayin iyice bozarsiniz ... ayrica endem elektronikten soylediler lensi ozel sivisi olmadan silmeyin kolonya , alkol falan bozuluyormu$ aynen dedikleriydi bana ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar