Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya arkadaslar 1 gun içinde 4 karakter actım hepsi 10 oldu ve sildim.Sonunda undead rogueyu actım fakat roguedanda supheliyim.Tamam bir warrior bir paladin gibi pvpde adam alamaz ama yinede ben pvp istiyorum.Yani warrior mu almam lazım illa.Cunku bi topic var roguenun dususu die yerlere paspas edilmis.Yani pvpde guclu can yakan bir class ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu tarz oynarsan oyun sna en fazla 3 ay dayanır uzun soluklu oynamak istiyosan hangi classı begendiysen onla oyna ne olursa olsun . Misal bven warrior açtıgımda warrior en gimped sınıftı herkese yeniliyor gibi bişeydi bunla beraber bana en fazla hitap eden klastı gimped hali olmasına ragmen keyif alarak oynadım ( duellerde falan kaybediyordum low levelken ama ovesi çok zevkli geiyordu bana hele charge olayı hepten bitiriyordu) sonunda bufflandı daha da güzel hale geldi . Sırf bir class güçlü diye onu oynamak mantıklı değil sonuçta online oyunlarda her an herşey değişir fakat sevidiğin classla oynamak işte bu önemli yani rouge begendiysen onla oyna .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aslında rogue nin pvpsi cok iyidir tabii adami solo bulman lazim onun disinda mage gayet guclu aslinda her class güclü bir nevi tas kagıt makas olayi var ama eger solo pvp yapacaksan rogue acmani tavsiye ederim gercekten adami tek yakalayip kesmek cok zevkli[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sen böyle bu oyundan birşey anlamazsın ki.. bu oyunda öyle hepsini "alabilecek" (o ne demekse) bir class yok. dengeli. taş kağıt makas gibi..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Öyle über bir class olsa herkes onu seçmez miydi?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 22 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 shaman ac.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Werewolf, 22 Haziran 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Öyle über bir class olsa herkes onu seçmez miydi? secerdi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bak Bonkraşır'a, overlok moverlok götürüyor işi, çalışıyor sağda solda. Asgari ücret de olsa yakında bir mount alacak kadar biriktirmiş, öyle dedi bana.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar