Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class

Quarelia

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaslar 1 gun içinde 4 karakter actım hepsi 10 oldu ve sildim.Sonunda undead rogueyu actım fakat roguedanda supheliyim.Tamam bir warrior bir paladin gibi pvpde adam alamaz ama yinede ben pvp istiyorum.Yani warrior mu almam lazım illa.Cunku bi topic var roguenun dususu die yerlere paspas edilmis.Yani pvpde guclu can yakan bir class ne var
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarz oynarsan oyun sna en fazla 3 ay dayanır uzun soluklu oynamak istiyosan hangi classı begendiysen onla oyna ne olursa olsun .
Misal bven warrior açtıgımda warrior en gimped sınıftı herkese yeniliyor gibi bişeydi bunla beraber bana en fazla hitap eden klastı gimped hali olmasına ragmen keyif alarak oynadım ( duellerde falan kaybediyordum low levelken ama ovesi çok zevkli geiyordu bana hele charge olayı hepten bitiriyordu) sonunda bufflandı daha da güzel hale geldi .

Sırf bir class güçlü diye onu oynamak mantıklı değil sonuçta online oyunlarda her an herşey değişir fakat sevidiğin classla oynamak işte bu önemli yani rouge begendiysen onla oyna .[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında rogue nin pvpsi cok iyidir tabii adami solo bulman lazim onun disinda mage gayet guclu aslinda her class güclü bir nevi tas kagıt makas olayi var ama eger solo pvp yapacaksan rogue acmani tavsiye ederim gercekten adami tek yakalayip kesmek cok zevkli[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...