Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ersun efendi gider...

Mave

Öne çıkan mesajlar

evet burada beni tanıdığınıZ iLk kehanetim gerçekLeşmek üzere
gerçi ben 3-5 maç demiştim ama o kadarda dayanamadı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 16 Ocak 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi bole olunca mave in eline koz gelio ve kendine hic bakmio acaba bende bi gariplik mi var sorusunu sormuor.
dio ki kendi kendine "sadece fbliler bole yapio bana, demekki cekemiyorlar beni, takimimi, asmis fikirlerimi ve kehanetlerimi, ben hakliyim sonuna kadar"
bizim icinde mave icinde gerekli cozum bulmak lazim ama nasi :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya gitmez daha bir iki maçta daha yenilicez worldcup şansımız biticek sonra gönderirler.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

kaç gazete yazmış , kapak mı yapmış manşet mi yapmış beni bağLamaz , ben gider dedim ve gidecek :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 16 Ocak 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
yok ya gitmez daha bir iki maçta daha yenilicez worldcup şansımız biticek sonra gönderirler.

keşke öyle olsa. ama unutmayın bu ülkede letonyayı eleyemeyen teknik direktör kişilkler bile görevlerine devam edebiliyor.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

ya öylede yani biz zamanında almanyayı yenince aynı duyguyu onlar yaşamıştı,bizide letonya yendi olabilir bunlar,bence milli takımın başına tekrardan fatih terim getirilmeli..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 16 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
bkz:fotomaç sayfa 9

said:
tunch, 16 Ocak 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
bkz. fanatik kapak.

Bkz. Yalan medya[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

yok mave, bu ersun gitmez.

adam şu an çok iyi para alıyor ve bu yüzden istifa etmez, ancak kovulabilir. fakat kovulduğu takdirde baya yüklü bir tazminat alacağı sözleşmesinde yazılıymış. yani federasyon tazminatı ödememek için ersun'u kovmuyor, ersun'da garanti para aldığı için istifa etmiyor, kovulmayı bekliyor. böylece ersun paraları götürüyor ve milli takımı yerlerde süründürüyor.

milli takım teknik direktörlüğü kıyak iş valla..
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler inanmazsınız ama yemin ediyim size bu ersun yanal arkadaşımın dayısı ve arkadaşımın telefonunda istemeyeceğiniz kadar futbolcu telefonu var ama bunların sülalesi fenerli arkadaş da önceden itiraf etmişti ama şindi yalanlıyo dayım takım tutmuyo diyor milli takımın başına geçtiğinden beri. ha fenerli olmasaydı ne futbolcuların kalbini kırmıştım :)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 18 Ocak 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
terim de galatasaraylı, galatasaray uşağı hatta, bütün oyuncularını galatasaraydan seçiyodu zamanında, kimse gıkını çıkarmıyodu ?

Gs'lilerden kurulu takımlarla ne başarılar kazandık onu da hatırlıyosun dimi.Şimdikiler ne ....'a yarıyolar?Server,Deniz,Serkan..hepsi ersunun eski adamları,hepsi de balta,takımın hali de ortada.İçinize öle bi oturmuşki sataşcak yer arıyosunuz gs düşmanları.
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz ne sacmaliosunuz kim iyiyse o secilir, tek yanlis hakan sukur ondan baska yanlis yok.
zamaninda fenerde iyi oyuncu yoktu gs den diger takimlardan adamlar olusturuodu milli takimi. fener usagiymis ne kit goruslu insanlarsiniz ya.
gs de milli takim duzeyinde hakan sukur, necati, hasan sas var. baskada adam yok. su an ki tek hata hakan sukurun olmamasi. servet tamam hatalar yapioda ondan iyisi de yok turkiyede gs zaten o bolgede yabanci oynatior. deniz eski donemlerde milli takimi hak ediyordu ama bu sene hic haketmedi, simdilerde alinmamasi gerekiyor milli takima ama alinsa bile bu ersun yanal in fb sevgisinden kaynaklandigini dusunmek asiri fanatizmdir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...