Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu buildi bugün yaptım ilk defa uğraştım build için acaba nasıl olmuş? 16/35/0 Elemental Combat Talents (16 points) # Concussion - 5/5 points Increases the damage done by your Shock spells by 5%. # Convection - 5/5 points Reduces the Mana cost of your Shock spells by 10%. # Elemental Focus - 1/1 point Gives you a 10% chance to enter a Clearcasting state after casting any Fire, Frost, or Nature damage spell. The Clearcasting state reduces the mana cost of your next damage spell by 100%. # Reverberation - 5/5 points Reduces the cooldown of your Shock spells by 1 second. Enhancement Talents (35 points) # Ancestral Knowledge - 5/5 points Increases your maximum Mana by 5%. # Thundering Strikes - 5/5 points Improves your chance to get a critical strike with your weapon attacks by 5%. # Improved Ghost Wolf - 2/2 points Reduces the cast time of your Ghost Wolf spell by 2 second. # Improved Lightning Shield - 3/3 points Increases the damage done by your Lightning Shield orbs by 15%. # Two-Handed Axes and Maces - 1/1 point Allows you to use Two-Handed Axes and Two-Handed Maces. # Improved Strength of Earth Totem - 1/3 point Increases the amount of Strength raised by your Strength of Earth Totem by 5%. # Flurry - 5/5 points Increases your attack speed by 30% for your next 3 swings after dealing a critical strike. # Parry - 1/1 point Gives a chance to parry melee attacks. # Improved Windfury Weapon - 2/2 points Increases the Attack Power bonus of your Windfury Weapon effect by ?. # Toughness - 5/5 points Increases your armor value from items by 10%. # Improved Grounding Totem - 1/2 point Increases the frequency that your Grounding Totem will absorb a spell by 2 seconds. # Stormstrike - 1/1 point Gives you an extra attack. In addition, the next 2 sources of Nature damage dealt to the target are increased by 20%. Lasts 12 seconds. # Improved Grace of Air Totem - 3/3 points Increases the amount of Agility raised by your Grace of Air Totem by 15%.[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Çok Agro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben çabuk öldürmeyi seviyorum bu Talent uygunmu :D[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Restoration Mastery Improved Healing Wave Rank 5 Totemic Focus Rank 5 Improved Lesser Healing Wave Rank 5 Tidal Mastery Rank 5 Nature's Swiftness Rank 1 Restoration Total: 21 Enhancement Mastery Ancestral Knowledge Rank 5 Thundering Strikes Rank 5 Improved Ghost Wolf Rank 2 Two-Handed Axes and Maces Rank 1 Enhancement Total: 13 Elemental Mastery Concussion Rank 5 Convection Rank 5 Elemental Focus Rank 1 Reverberation Rank 5 Elemental Total: 16[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence bir bölümde sonuna kadar gitmek 3 bölüme dağıtmamak daha iyi gibi[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 shamanda sonuna gidilecek bi tier talent yokki dogru duzgun 21 resto 30 enh derim ben.. ns ve imp lesser healing olmazsa olmaz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bense restoration'ı fulleyip ench gitmenin iyi fikir oldugunu sanıyorum.Hem NS var hem çok güzel bir mana totem var .Üstüne biraz da melee oluyor.Ama 40'a kadar full ench gidip 50 den sonra res+ ench buildını yapmak daha iyi bir fikir gibi.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 21 Haziran 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 BonePArt'ın verdiği build'da güzel.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Choosen, 21 Haziran 2005 16:33 tarihinde demiş ki: ben çabuk öldürmeyi seviyorum bu Talent uygunmu :D hehe cabuk öldürmeyi seviyorsan shaman olmasaydın keşke mage warri veya rogue olsaydın priest bile shamandan 2 kat hızlı grind yapıyor. talentların ii güzelde pvp buildi için bu. ben guildime yararlı shaman olurum raidlerde shamanlar wfden başka ise yaramıyor dedirtmemek için bu talenti tercih etme .[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 melee shaman ölmeye mahkum bence.mesela damage output için elemental çok daha iyi.rogueları geçiyodum 22 11 18 ile.bg de sık sık 1200 gibi damagelerle dağıtıyosun ortamı.ayrıca evet shamanın downtime ı çok fazla.ve bende guild için restora döndüm[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence shamanın ne talent verdiği çok önemli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Melee shaman nası olmeye mahkum yaw shaman dedigin zaten melee olur bide yanına enc +res yada elemental alır. res + elemental alacak mana nerde shamanda. ayrıca res e gidilcekse sonuna kadar gitmek yada hiç gitmemek daha mantıklı çünkü bitek resin sonunda saglam bisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Heal atmak benim hoşuma gitmiyor ben daha çok Damage Dealer ve ikinci tank olmayı seviyorum gerektiğinde kritik yerlerde heal atarım ama en önemlisi shock ve melee olarak Dmg vermek[signature][hline]www.wowturk.com Türkiyenin ilk Official wow fan sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abisi bazı seyleri acık konusalım bu oyunda shaman veya druid dmg dealer olamıcak tek classlar grind yapmak bazında konusursak priest (shadow priest) shamandan kat kat hızlı bir raidde shamanın yaptıgı 200-250 dpsle hangi dmg dealerlıktan bahsediyorsunuz.Coğu kişi shamanı seçiyor sadece allye özgü olan palanın seçim oranı %6 shamanın %12 bu sekilde karsılastırma yapın ve söylemek istediğim seçenler shamanla dmg koyarım arada kendimi heallerim dior.İyi hoş ama ama oyun single player oyunu deil partyine raidine guildine en faydalı olanı yapmak zorundasın.Mana tide ne işe yarar 960 mana recover mu ediyor raiddesin partyde priest mage ve druid olduğunu varsayalım 960 oldu yaklasık 4000 mana noldu olası wipedan kurtuldunuz bossu kestiniz vesaire... shaman ne real bir healer ne de real bir dmg dealer[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar