Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fanta genclik fest.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yok diye biliyorum sahsen 17 yas ama herhangi bir sorun olupta almama gibisinden bişey soylemediler bana.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum olacagını

Bu arada konu dısında da vardı Fanta fest topici ordada soyledım burdada
Bitek Aylin Aslım icin gidilir o feste ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
evet elimde şu an 1 fazla bilet var duyuruom gelmek isteyen varmı
grplar
-aylin aslım
-mfö
-direct
-athena
-dj kiwi
-bi tane daha avrdı ismini unuttum :)[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
seninkinde var sanki...
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 04 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
izmirde 18 yaş hedesi yoktu
hatta millet bebek arabasıyla falan girdi böyle çoluk çocuk ortamı vardı..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yok yaş sınırı, o yüzdendirki ankara daki festte yaş ortalaması 14-15 ti ama eğlenen eğlendi yani, tabi fest armada da olunca millet gima dan aldı biraları kafayı çekip girdi :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün akşam elime davetiye (büyük ihtimalle 2 kişilik, hep oyle geliyor) geçecek.
Ben gitmeyeceğim, gidecek olan varsa (ama kesinlikle gidecekse, rica ediyorum beleş diye atlamayın, zaten 10 kapakla falan alıyomuşsun sanırım bileti) benimle özelden iletişime geçsin kargo ile yollarım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Mesaj tarihi:
kocaeli den giden var mı festivale ??şahsen ben gidiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
  • Yeni Oluştur...