hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaslar fante festivalinde yaş sınırı varmı biliomusnz web sitesine girdim bi şey blamadım aranızda bilen avrsa lutfen solesin..[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben yok diye biliyorum sahsen 17 yas ama herhangi bir sorun olupta almama gibisinden bişey soylemediler bana.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi peki nerden bulabilrm yaş sınırını fln ?[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
metboy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya yoktur büyük ihtimalle.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sanmıyorum olacagını Bu arada konu dısında da vardı Fanta fest topici ordada soyledım burdada Bitek Aylin Aslım icin gidilir o feste ;)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende sırf o kız icin gidicem zati :) bide direct'in yeni albumu cıkcakmıs belki orda yen sarkılarını soylerler :)[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 içiniz rahat olsun aradım şimdi yaş sınırı fln yokmus :)[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet elimde şu an 1 fazla bilet var duyuruom gelmek isteyen varmı grplar -aylin aslım -mfö -direct -athena -dj kiwi -bi tane daha avrdı ismini unuttum :)[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 04 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oha bitmedimi izmir ayagı bu festin ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla ben ist.'dan bahsediom :)[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 izmirde 18 yaş hedesi yoktu hatta millet bebek arabasıyla falan girdi böyle çoluk çocuk ortamı vardı..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet ark. 26 haziranda yani 4 gun var ist. olan ark. belkliom bende bi tane fazla bilet var gelmek isten varsa duydrulr msn:[email protected] konurz msn'de[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace:
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok yaş sınırı, o yüzdendirki ankara daki festte yaş ortalaması 14-15 ti ama eğlenen eğlendi yani, tabi fest armada da olunca millet gima dan aldı biraları kafayı çekip girdi :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar bugün akşam elime davetiye (büyük ihtimalle 2 kişilik, hep oyle geliyor) geçecek. Ben gitmeyeceğim, gidecek olan varsa (ama kesinlikle gidecekse, rica ediyorum beleş diye atlamayın, zaten 10 kapakla falan alıyomuşsun sanırım bileti) benimle özelden iletişime geçsin kargo ile yollarım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya$ siniri yok,bonus 16ysk kart uyelerine 2 adet davetiye yollaniyor,kartiniz varsa posta kutunuza dikkat edin :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
fiona Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kocaeli den giden var mı festivale ??şahsen ben gidiyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 4 geldi.. isteyen varsa yollıyım 4 unude kargo felan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 az önce geldim festivalden. cok guseldi. hepinize tavsiye ederim.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar