Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone FutureVision... Geleceği Tecrübe Edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vodafone un flash destekli sitesinde gelecekte olabilecek iletişim teknolojilerini görme ve test etme imkanı buluyoruz. Visula Bracelet şu an olsa hemen alacağım bir üründür süperdir lokumdur...
Gezin siteyi. Full Interactive olanını seçin.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
Edit:
Süper!!! süper derkeni salaklık süper... siteyi vermemişim...

Aha veriorum FutureVision

Hepinizden çok özür diliyorum.
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Haziran 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Her bir şeyi deneyin kurcalın... Digital wallpaper, uzaktan kontrollü envayi çeşit caihaz vs.. Ha bunlar ne kadar gerçekleşebilir, gerçekleşirse fiyatı ne olur bilmem (Misal Digital wallpaper 1000$ olursa kimse para ödemeye kasmaz yani)
Keşke her ürünle ilgili görüşlerimizi yazabilsek..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

Çok uzatmadan altına editliyorum. Site iyi bir bağlantı istiyor. Genelde bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz şeyler ama bunları bilimkurguda değil günlük hayatta ve cep tel. gibi eğlence, iletişim amaçlı kullanıldığını görmek çok güzel.
Ancak uçak yolculuğu kısmındaki klavye kötü gerçekten... NumPad iyi olmuş ama cursorlar berbat yerde. Klavye içiçn yorum yapamıyoruz ondan buraya yazdım Buradan Vodafone yetkililerine sesleniyorum....
Kaykaylı gencin bölümünde konuşan Alfredo'nun geleceği parlak kendisi sağlam mafya babası olabilir. O nası "Hey Vincenzo" demek... Eee italyan tabi olacak o kadar...
Head up display kısmında ki futbolcu istatistikleri ilginç gerçekten...

[Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Haziran 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyi düşünülmüş bir site. Aletler falan güzel. Çıkarsa fiyatları çook tuzlu olur biz uzaktan bakarız :) Takılma yaparsa.. Önce Back (sağ üstte) sonra az önce denediğiniz cihazı yine deneyin. ADSL ile bağlantı sorunsuzdu, oldukça hızlı idi (256k)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
linki maılıma attım evde bakıyım :)
işte bıdı bıdı ederler şimdi..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
hepsine baktım da.. baya efsane aletler var yani.. digital wallpaper ve communicator olayına hasta oldum.. süper teknolojiler :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
tahmini 50 yil icinde

bu naneler vucuda entegre olcak. ne demek bu kiz arkadasiniz opucuk atinca opucugu hissetceksiniz:)(gerisi size kalmis:) )[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
gerçekten çok yaratıcı aletler. ama tanıtımlardaki butonlara yaklaşılınca çıkan ses machwarior oyunundaki seslerle aynı. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 22 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
tahmini 50 yil icinde

bu naneler vucuda entegre olcak. ne demek bu kiz arkadasiniz opucuk atinca opucugu hissetceksiniz:)(gerisi size kalmis:) )
abartmayalım da[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...