dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Vodafone un flash destekli sitesinde gelecekte olabilecek iletişim teknolojilerini görme ve test etme imkanı buluyoruz. Visula Bracelet şu an olsa hemen alacağım bir üründür süperdir lokumdur... Gezin siteyi. Full Interactive olanını seçin.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oyle demissinde sitesi nedir?[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Edit: Süper!!! süper derkeni salaklık süper... siteyi vermemişim... Aha veriorum FutureVision Hepinizden çok özür diliyorum.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Haziran 2005 11:16 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O kadar gelismiski art1k dusundugunde sitesi cikiyr explorer da:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Her bir şeyi deneyin kurcalın... Digital wallpaper, uzaktan kontrollü envayi çeşit caihaz vs.. Ha bunlar ne kadar gerçekleşebilir, gerçekleşirse fiyatı ne olur bilmem (Misal Digital wallpaper 1000$ olursa kimse para ödemeye kasmaz yani) Keşke her ürünle ilgili görüşlerimizi yazabilsek..[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Çok uzatmadan altına editliyorum. Site iyi bir bağlantı istiyor. Genelde bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz şeyler ama bunları bilimkurguda değil günlük hayatta ve cep tel. gibi eğlence, iletişim amaçlı kullanıldığını görmek çok güzel. Ancak uçak yolculuğu kısmındaki klavye kötü gerçekten... NumPad iyi olmuş ama cursorlar berbat yerde. Klavye içiçn yorum yapamıyoruz ondan buraya yazdım Buradan Vodafone yetkililerine sesleniyorum.... Kaykaylı gencin bölümünde konuşan Alfredo'nun geleceği parlak kendisi sağlam mafya babası olabilir. O nası "Hey Vincenzo" demek... Eee italyan tabi olacak o kadar... Head up display kısmında ki futbolcu istatistikleri ilginç gerçekten... [Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Haziran 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 cok yava$ bende :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 İyi düşünülmüş bir site. Aletler falan güzel. Çıkarsa fiyatları çook tuzlu olur biz uzaktan bakarız :) Takılma yaparsa.. Önce Back (sağ üstte) sonra az önce denediğiniz cihazı yine deneyin. ADSL ile bağlantı sorunsuzdu, oldukça hızlı idi (256k)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tecrübe edelim bakalım[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 linki maılıma attım evde bakıyım :) işte bıdı bıdı ederler şimdi..[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hepsine baktım da.. baya efsane aletler var yani.. digital wallpaper ve communicator olayına hasta oldum.. süper teknolojiler :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya o futbol maçı gösteren alet çok deli birşey..Bileklikte...Aaah ah...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tahmini 50 yil icinde bu naneler vucuda entegre olcak. ne demek bu kiz arkadasiniz opucuk atinca opucugu hissetceksiniz:)(gerisi size kalmis:) )[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
mdma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gerçekten çok yaratıcı aletler. ama tanıtımlardaki butonlara yaklaşılınca çıkan ses machwarior oyunundaki seslerle aynı. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: onlyreal, 22 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: tahmini 50 yil icinde bu naneler vucuda entegre olcak. ne demek bu kiz arkadasiniz opucuk atinca opucugu hissetceksiniz:)(gerisi size kalmis:) ) abartmayalım da[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Öne çıkan mesajlar