MilleR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Thief yuklemeye calısırken ortsında takılıp CRC error die pencere acılıo. Bu nası duzeltilebilir? Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 thief 3 ise bendede oldu duzeltemedim cok ugrastim.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende laptopta bi cd kopyalarken çıkmıştı ne olduğunu anlamadım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ewt thief 3 deadly shadows. data2.cab da verio error'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ayni problem bendede vardi,duzelmiyor bo$una ugra$ma cd degi$tir :([signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 diyo ki bad sector var veya pislik var veya çizik var, el hasıl ulaşamıyorum ben ona. genelde çiziklerle dolu cd okutmaya çalışırken veya dandik cdyi dandik cdromda okutmaya çalışırken veya çok hızlı yazılmış bi cdyi dandik cdromda okutmaktan kaynaklanır. bikaç program var kastıran okumak için veya ignore edip bi şekilde boşluu dolduran ama... nasıldır bilmiyom.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 thief 3 ün 2. cd si hatalı basılmış, cd çizik olmasa bile crc hatası verebiliyor. blind read le okutup image almıştım sonra daemon toolsla install etmiştim sorun çıkartsa da setup devam etmişti diye hatırlıyorum.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar