Albert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Merhabalar, Benim hard disk'im goctugu icin windows'umu 160 gb olan hdd'e kurdum. fakat windows kuruldu d'ye kurdum diger bolum dolu oldugundan simdi c'ye uyumlu olan hic birsey calismiyor, basta uo. tekrar formatlamadan nasil bunu duzeltebilirim varmi bir yontemi arkadaslar? yazmayi unuttum windows xp :) [edit: ekleme] [signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page [Bu mesaj Math- tarafından 22 Haziran 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 zor, teker teker optimize etmen lazım gelir. fakat şimdilik uo için sana çözüm sunabilirim."uo registry" diye arama yap (patide) sonra baggionun açtığı topicten registryleri bul. onların yolunu kendine göre değiştirip uo.reg olarak kaydet. ve çalıştır ekle.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 calistir'a ekle derken?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 çalıştır, ekle. virgül eksik olmuş. yani uo.reg e çift tıkla ve içindekiler otomatik olaran registry'e yazılsın.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 denedimde o sekilde sadece uo'nun orjinal client'i aciliyor. onun icin yedek dosyalarimi d'ye alarak formatlayip tekrar windows kuracagim, baska care yok. 80 gb'ida kopyala kopyala bitmiyorki be kardesim.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar