_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesela evde bi stone table yerleştiriyorum sonra yerini beğenmiyorum.Değiştirmek istiyorum ama nasıl remove olucak bulamadım üstüne tıklıyorum bişi olmuyo.Tek çare evi cutomize a sokuyorum.Bu seferden bütün eşyalar komple deed haline geliyo bi çözüm bulamadım bunun bi püf noktasımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 baltayla vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Çok şaşırdım böle bi sorunun bu kadar spastik bişi ile çözüldüğüne.Teşekkürler.18x18 evi yenide design etmekten kurtardın beni saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hehe ben de "hayvanı nasıl bonded yaparım?" diyip "bi hafta aç bırak" cevabını alınca inanmamıştım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar