Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BursaCON 2005

Thiras

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. Çok uzun bir süredir paticik'e giremiyordum. Neyse kısa kesip olaya giriyorum.

Bursa'da 60's Rock Cafe'de frp toplantısı yapıyoruz. 25-26-27'sinde olacak bu organizasyon. 6 masa(1'i özel statü-biraz sonra deyinecem bu özel duruma) oyun açılacak. Giriş ücreti (hergün ilk çay beleş) 6 YTL. Çok gibi görülebilir ama zaten 60's da çay 1 YTL.

Masalara gelince şu anda hangi çeşit oyunlar kurulacağı konusu DM'ler konuşuluyor. Ama şimdilik 5 masa normal oyun, 1 masa özel konusu garantileşti. Bu özel oyunda masaüstü oynamak isteyip bir türlü başlayamayan "potansiyel frpci" arkadaşlarımıza gerekli eğitim verilecek ve pratik yapabilecekleri bir oyun oynatılacaktır. Bu özel masanın fiyatı 7,5 YTL olacak. Oyuncu kayıtları 19/06/2005 günü başlayacak. Gerekli bilgileri 60's dan veya aşağıda belirtiğim adresle irtibata geçerek elde edebilirsiniz.

Her türlü sorun ve iletişim için: [email protected][signature][hline]There was Eru, the One, who in Arda is called Ilúvatar; and he made first the Ainur, the Holy Ones, that were the offspring of his thought...

ESKİ NICK'İM sldsnake

[Bu mesaj Thiras tarafından 16 Haziran 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...