loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bu sabah oyuna girdim bi anda oyundaki tum grafikler birbirine girdi yazılar içiçe girdi oyuna launcherden girince downloading patch1282.zip diyo sonra download bitince extract failed oluyo.Dier knightonlineden.exeden açınca oyuna giriyor ama grafikler içice karışık vb... bunun nedeni bence patchden kaynaklanıyo.Sizce sorun ne ve nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 su an oyuna gıren ınsanlar var kımsede sorun bıldıremedı eğer ekran karttında ve oyun garfık ayarlarında sorun yoksa tekrr kur derım en nıhayetınde bı pc uygulamsı ve hata ıçermesı oranı yuksektır[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oyunu silip tekrar yukledim olmadı sizde şuan 1282 nolu patch mi var en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 işte ben o patchi kuramıyorum o yuzdende boyle grafik sorunu yaşıyorum diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 1282 nolu patch'in grafik modulü ile hicbir alakasi yok arkadasim bence senin oyun datalarin ucmus .. temiz temiz uninstall sonra c:program filesKO altindaki cop dosyalari ardindan Registry'den knightonline adi ile yapacagin aramalarda cikan dosyalari temizle restart et kur update et calisacaktir .. Denenmis ve basari ile uygulanmistir ...[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benim ekran kartı uçmuş galiba champions league- vardı ona girdim ondada oyle grafikler karışık. işallah ekran kartı yanmıştır geoforce2 mx/mx400 3.5 yıllık takoz kart işşalh yanarda fx 5200uy patlatırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 pcyi formatladım birazdan oyunu kurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 la daha demin maradonda köprüden düştüm :Dkeşke ss alsaydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 formattan sonra düzeldi. Yerel Yetkili(ler): fatihkaraca, oQo konuyu kilitleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar