mentalman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ne önerirsiniz?[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Kullanım amacı ? Fiyat üst sınırı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oyun amaçlı alıcaksan alma derim, tepki süresi en az 8sn olmalı sağlıklı bir göz istiyosan.tabi şu anda 8sn tepki süreli bir lcd yok :)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hyundai (boyle yaziliyodu sanirim) almani tavsiye ederim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 fiyat önemli deil. genelde oyun için[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ben,m sana tavsiyem eğer evde kullanıcaksan lcd alma lcd ye verceğin parayla baba gibi 19 inch monitör al hem oyun için alcakmışsın böylelikle daha büyük ekranda daha zevkli oyun oynarsın hem lcd ler çabuk bozulabiliyor ve tamiri çok pahalı hatta bazen tamir edilemiyolar bu yüzden sana masaüstü 19 inch monitör öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ViewSonic 191b/s alabilirsin. Dikkat et eski model olmasın. 8 ms tepki süreli olacak http://www7.graphics.tomshardware.com/display/20050526/index.html Bulabileceğin en iyi monitor. ( oyun için )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 nec markasının lcd lerinden al[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 monıtorumun kac ms tepki hede hodosu olduguna nerden bakabılırım?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kafa at camının ne kdr sürede kırıldığına bak hakkaten bende mrk ettim şimdi[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 philips 107 e5 crt monitor 17 inch ; 1000/60hertz 16.66 ms tepki suresi verir(1280*1024) 1000/85hertz 11.764 ms tepki suresi verir(1024*768) hertz=framerate die alabilirsin..ve bu tepki sureleri markaya/modele/ekran cozunurlugune/ekran boyutuna gorede gisecektir .yalniz bu hizlari crt' lerde farketmen cok guc[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya ben moınıtorumun tepkı suresıne nerden bakabılırım dıyorum sen bı model marka verıp bunun ms si budur dıyosun[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hayır ben direk monıtorun ozellıklerınden yada denet masasındakı her hangı bı yerden bakılıabılıyor zanlettım.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar