Sphere Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi bu knight online beni sarmamaya basladı.Ama dısımdan oynamayı cok ıstıyorum.Giriyorum üye oluyorum.Indırıyorum yarısına gelıyor siliyorum.Ne yapacagımı sasırdım.2 tane lvl 40ve 45 charlarım banlanınca cok üzüldüm.Baştan level kasmak hiç içime sinmiyor.NAPAYIM?siz söyleyin yapayım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 git yahoo'da tavla oyna ;) bakarsin kiz falan da düser kac kurtar kendini :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Beni öyle şeyler sarmıyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Rune LooooooLLLLL[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 banlann charlar en fazla 3 gunluk emek tır ya cek ve kur oyunu sorra basla kkamsaya kalkmassın basından olumune ko derım sana baska tavsıyem yok yemek içmek sevgi sex her biri bir sartlı refleks bunlaar bı de KO ekleyelım mumkunse:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Tribula_IV_, 22 Haziran 2005 18:09 tarihinde demiş ki: yemek içmek sevgi sex her biri bir sartlı refleks bunlaar bı de KO ekleyelım mumkunse:D o şartı reflexlerden kalın işaretli olanları varsa KO yok olmaya başlar, bilmem bişi ifade ediomu, asosyalite deil, sosyalite plz[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 malezya serverina giricem.bakalım orası nasıl[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Sphere, 22 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Beni öyle şeyler sarmıyo. kizlar mi ? tavla mi ? :düsünür:[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sevgılım hergun bağırıo bıras da bana zaman ayır dıe Ko olduu yerde sosyalıte bılıto harbı:( ağlama bu gunle rgelırde gecer babam ağlama bu dertler elbet bıter babam... dıerek ağlarızzzzzzzzz[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 walla 27 temmuzdan sonra 2-3 hafta direk offline durumdayim bir onu biliyorum ... sonrasi surprizlere gebe ;)[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 real life is a mess , virtual life is the best demiş ünlü atalarımızdan rockncoke :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sole 2 hafyalık yorunge dısı olsa belkıkoparım gerı gelmm de 2 hafta kendımı cekemıom kı oyundan nası yapcez cozum yolu yok mu?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bastırılmış duygularımızı kategorize edelim biraz ondan sonra virtual life a bakarık :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoyk? anlıyacağımız cumleler kur bu ne ya sen ııce kopmusun cık bı hava al once sorra bana cumlenn mealını yaz lutfen:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende hala seninle aynı düşüncedeyim. Bence soldat indir. Biraz stres at. Boş vakitlerinde de bolca yeni şeyler (programlama dilleri olabilir , photoshop olabilir...) öğren ve bilgisayarını oyun oynamak dışı şeyler için kullan. Fark edeceksin ki bilgisayar oyundan ibaret değil ve sen de arada bu online oyunları oynadığında stres atmak için oynadığından seni sıkmayacak..[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Visual basic ogrenmeyi cok istiyorum.PROGRAM olsa hemen indircem ama yokk hiçbiryerde.FULL lazım[signature][hline]Name:Caglarus Nation:Karus Clan:yokkkk Lvl:0 Server:Belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ARES BENI BEKLE GELIYORUM ARTIK LVL 42 EZIQ CIBIL ASSASINIM ILE OYNUYACAGIM. GELIYORUMMMM... ay em bek..[signature][hline]Name:Caglarus Nation:Karus Clan:yokkkk Lvl:0 Server:Belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar