CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sizce lvl 52 assasin ile mi oynıyım yoksaaa lvl 45 ice mage ile devam edim.tabiki assasin dieceniz ama assasin çıplak sade 2 elinde claver var.başka heç bişi yok.ancak mage de ise crytal robe goblin ve +6/48 ice staff var.en kötü olan 2 şey ise 1.si assasin benim değil mage benim 2.si assasinle 5 kez ölüp lvl 51 e düştüm :( ve birde +3 claver ne kadar eder:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 3 soruu birden cevaplıyım ko yu bırak:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya assassinin doğum tarihini öğrenip şifreyi değiştir yada itemları kendine alıp charı sat mageinle oyna sakata gelme ilerde[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ozaman lvl 52 assasin satılıktır diem bende şu pazar alanına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Return to real life...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar