Kurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadaslar su an ares 1 deyim ismim evilblood 30 kdr yardım ederseniz sevinirim 30 a çabuk ulasayım yardımlarnızı beklerim[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok mu ya yardım edecek kmse babus[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ıkı posta rası ztn kassan 30 olurdun[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 onu bende biliyomda hacı iş yerinde kasılmıyo away olanabiliyo anca 15 dakkada bi bakabiliyom 20 oldum anca yardım edeceksen post at ltfn akıl vermek için deil?[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadasim Tribula da bende ve su anda online olanlarin cogunlugu Human .. Leech yapip ben yatayim sen beni kastir diyorsun ya =) mükemmel bir plan cok hosuma gitti .. macro gibi ... denemek lazim mhmmmm Tri ben calisiyorum sen beni bi partiye alip kastirsana ?[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iş yerınde olmasam hmn de aksam 8 den once gıremm oyuna napıım kusura bakmansdın:S[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tmm kes çok konuşma[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne demek o ya kes konusma ?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadas emir kipi kullanmis .. Simdi bu kardesten korkup ses cikarmamak lazim döver falan :tirsar:[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya nasıl insansınız siz ya harbi yaşlar kaçla kaç arası 3-5 11?[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yaşlar yeterince olgun merak etme, yalnız herkes kendi level'ini yükseltmek için uğraşıyor. yani kalkıp da level 55+ olan birisinin sana gelip level atlamanda yardımcı olabilceğini düşünmüyorum. sen de herkes gibi gidiceksin kendi akranlarınla oynayacak, level atlayacaksın...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 *** kopar ****[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer [Bu mesaj misanthropehus tarafından 22 Haziran 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşım böle hiç tanımadığın adama gel bana lvl kastır dersen olumlu cvp alman çok zor...[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 adam gıbı cvp verdık bana kes konusma dedı ya gelde yarılma yardım edersem ıkı olsun[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 *!LMAO*[signature][hline]Nick : Lively Class : Priest (Paladin) Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Haziran 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar