uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: harvester, 22 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki: said: Laorx, 22 Haziran 2005 02:19 tarihinde demiş ki: ilaç önermesek bilmeden, belki alerjisi yada başka sorunu vardır?... alerji dışında normal şekilde kullanılabilir bu ilaçlar. ayrıca ilaca alerjisi olanın ne tür bişeye alerjisi olduğunu bilmesi lazımki prospektüsü okuduğu zaman anlayabilsin. zaten hepsi ağrı kesici niteliğinde, bağ ağrısına aspirin almakla aynı şey arkada$lar, ilac onermenin her turlusu sakıncalıdır.bu konuda dikkatli olmanızı oneriyorum. [Bu mesaj uzumlukek tarafından 22 Haziran 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 öldün sen banada olmuştu bi kere fiilen yoksuz artık[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 belkide basket oynarken sert bir dirsek fln yemişindir yada yere düşmüşündür oalbilr. Basket oynarken arkımı göğüs kafesini çatlattım dirsek atarkak :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: hellspe, 22 Haziran 2005 01:45 tarihinde demiş ki: arkadslar cok agrıo ne oldu hiç fikktirm yok bilen avrsa solesn cok acıo :-? Aşık mı oldun :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sen bir röntgen fln çektir bence[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arada olur geçer banada olur.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar