EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkada$LAr oyuna girmeye çaLışıyorum ancak char oLduğu yerden kaLkmıyor..EsLand dışı oLan ßütün charLarı denedim giremiyorum .. ßirtek esLand'ta oLan charım oyuna giriyor..Aynı Sorun Sizde de varmı acaßa? Yada ßu Konuda ßana Yardımcı oLurmusunuz..[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 same here[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benım char basur olmus ondan kalkmıo dıe dusunuodum ama sizde de sorun varmıs :([signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben hic oyuna dahi giremiyorum grafikler karıştı siz halinize şükredin bence.
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 serverlar rezil durumda su anda. Linkleri kopmus ping yanitlari 7000-8000ms gibi inanilmaz rakamlar sinir sagligi icin bir süre oyuna girmeyi denememek en mantiklisi[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 burda takılın bnm gıbı iş yerındeyım oyuna gıremıom can sıkıntısını burda atıom:D eslık edın bana napıcanız oyund ya:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 burning murning kesip item pesinde kosacaktik :D napalim hala setimizde eksikler var :ezik:[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ezuq leader:D osledım oyunu ya alyyden hi all yazmayı ozledım ya:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 biz burda takılırken fenerlilerde buna baksın :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: rockncoke, 22 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki: biz burda takılırken fenerlilerde buna baksın :D üzerinde oturdugun organin kasinmakta sanirim Arhchy efendi :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eheeuah :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Tribula_IV_, 22 Haziran 2005 16:05 tarihinde demiş ki: ezuq leader:D osledım oyunu ya alyyden hi all yazmayı ozledım ya:) sagolsun DF kardes bi Agate verdi ama hala bir yüzük + belt ihtiyacim var siddetle :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 vay vay vay sen kı fenerlılere laf atrsın hee ulen cekıcem senı arenay 3 okla yatırcam yere sen kasındın bekle oyun acılsında bıo gırleım:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben laf etmiyorum valla microsoftun ürettiği font :-):lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 22 Haziran 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: rockncoke, 22 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki: ben laf etmiyorum valla microsoftun ürettiği font :-):lol: microsucks adi üstünde .. Bu arada bir mucize oldu a1 e login oldum simdi :S[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yahuu Arkada$Lar FenerLe konunun ne aLakası var $imdi :D[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yine atti mhmmm Ko'ya 1 GM'lere 2 .. altyapilarina 3 :sinir:[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 En iyisi arkada$Lar ßiz ßugun Oynamayı unutaLım..ßa$ka i$LerLe uğra$aLım adamLarın DüzeLteceği yok..!![signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Walla ben KO yada yaşanan olaylardan artık çok fazla sıkıldım. Oyundan bir hayli soğudum, zaten klan arkadaşlarım da farkındadır, genelde savaşlara girmek için geliyorum yada gelmiyorum. Zaten bundan sonra yapacağım ekstra bişi varsa o da CZ ye gitmek gerçi arada bir Cz ye girmek için giriyorum. bu oyunu belli bi seviyede tutmamız lazım, çünkü gerçekten hayatımıza ciddi bir müdehalede bulunuyor. Dikkatli olmak şart[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kasımpatı ßende zaten $u lvl'i 62 için kasıyorum..Oda hergün cz'de xp partisi oLursa taßi oLmassa pk parti yapıyorum..Yoksa ßu Kadar Kasmam Yani. KO'da ßir tür UO gißi hastaLık yapan ßir oyun ßir zamanLAr UO oynuyordum onu ßıraktım $imdi ßuna kaptırdım kendimi ßakaLım en sonunda ne oLacak..Sonu peq iyi durmuyor ßu gidi$Le..[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende UO oynardım ama kendimi bu kadar kaptırmamıştım.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Q2 den bu yana hicbir oyuna bu kadar sarmamistim ben :/[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Öne çıkan mesajlar