Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 yılın 11'i

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet Beşiktaş'ın Sitesi'nde yapılan ankette 100 yılın 11 ini seçiliyor.

buradaki Beşiktaşlılarda katılsın verdiğim linkte herşey yazıyor :)

benim kadro şöyle(tabi eskileri sadece kitaplardan bildiğimnde daha çok son yıllardan bir kadro bu :) )

ehueh babam bi göz attı değiştirdi biraz eskilerden yollicamı onları da yazayım :)

1.Necmi Mutlu (Benim adayım Oscar Cordoba idi)
2.Rıza Çalımbay
3.Zekeriya Alp (3 numaram boştu zaten adaylardan hiçbirini pek iyi bilmiyordum :) )
4.Gökhan Keskin
5.Guiaro Ronaldo
6.Sanlı Sarıalioğlu (benim aday Alan Walsch)
7.Metin Tekin
8.Mehmet Özdilek
9.Ali Gültiken
10.Sergen Yalçın
11. Feyyaz Uçar

ehe koskoca kadroda tek yabancı Ronaldo :) koçum benim çok seviyorum zaten :) benim kadroda 3 yabancı vardı nese türk olsun :)

sizin de kadrolarınızı bekliyorum

her mevki için 10 aday şunlar:

Kaleciler: Sadri Usuoğlu, Ethem Karpat, Varol Ürkmez, Necmi Mutlu, Özcan Arkoç, Sabri Dino, Rasim Kara, Zafer Öğer, Adem İbrahimoğlu, Oscar Cordoba

2 Numaralar: Hristo Kostanda, Kamil Üzülme, Bahaettin Baydar, Erkan Yanardağ, Ahmet Börtücene, Süleyman Oktay, Rıza Çalımbay, Recep Çetin, Fani Madida, Ali Eren Beşerler

3 Numaralar: Nuri Sangar, Fevzi Uman, Vedii Tosuncuk, Ahmet Berman, Münir Altay, Fehmi Sağınoğlu, Zekeriya Alp, Kadir Akbulut, Mutlu Topçu, Ahmet Yıldırım

4 Numaralar: Çaçi Tanaş, Eşref Özmenç, Gürcan Berk, Mustafa Ertan, Tuncay Demirtaş, Sami Şenol, Vedat Okyar, Niko Kovi, Gökhan Keskin, Antonio Zago

5 Numaralar: Hüsnü Sağman, Hasan Polat, Ali İhsan Karayiğit, Sabahattin Kuruoğlu, Süreyya Özkefe, Samet Aybaba, Mehmet Ekşi, Ulvi Güveneoğlu, Alpay Özalan, Guiaro Ronaldo

6 Numaralar: Refik Osman Top, Hüseyin Saygun, Faruk Sanak, Nusret Ülük, Kaya Köstepen, Sanlı Sarıalioğlu, Serdar Bali, C. Şekerbegoviç, Alan Walsh, İbrahim Üzülmez

7 Numaralar: Hayati Ozgan, Sabri Gençsoy, Vecdi Çapa, Süleyman Seba, Metin Erman, Ahmet Özacar, Arif Özataç, Necdet Ergün, Metin Tekin, Nihat Kahveci

8 Numaralar: Hakkı Yeten, Recep Adanır, Nazmi Bilge, Suat Mamat, Ziya Doğan, Mehmet Özdilek, Turan Uzun, Ertuğrul Sağlam, Tayfur Havutçu, Yasin Sülün

9 Numaralar: Kemal Gülçelik, Şevket Yorulmaz, Bülent Esel, Şenol Birol, Güven Önüt, Bora Öztürk, Ali Gültiken, Leslie Ferdinand, Oktay Derelioğlu, İlhan Mansız

10 Numaralar: Şeref Görkey, Fahrettin Cansever, Birol Pekel, Yusuf Tunaoğlu, Ervin Kuzman, Sinan Engin, Fikret Demirer, Zeki Önatlı, Sergen Yalçın, Tümer Metin

11 Numaralar: Eşref Bilgiç, Şükrü Gülesin, Coşkun Taş, Faruk Karadoğan, Ahmet Şahin, Sava Paunoviç, Feyyaz Uçar, Mirsad Kovaçeviç, Daniel Amokachi, Ahmet Dursun
Mesaj tarihi:
eğer konulsaydı son dönem hep onu seçecekti ama nedeni en iyi olması değil sevgiden dolayı :) noumayı ben de çok severim bilirsin ama ali ve feyyazdan iyi değil bence
Mesaj tarihi:
beşiktaş tarihinin en iyi forveti en iyi oyuncusu
Hakkı Yeten'dir bunu her yerde yazmaz ama çoğu kişi öle bilir..

ayrıca en ii dönemlerinde bjk nin les ferdinand ın katkısı yadsınamaz[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...

[Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 21 May 2003 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
RASİM KARA
RIZA ÇALIMBAY
AHMET YILDIRIM
GÖKHAN KESKİN
ULVİ GÜVENEROĞLU
İBRAHİM ÜZÜLMEZ
NİHAT KAHVECİ
MEHMET ÖZDİLEK
ALİ GÜLTİKEN
SERGEN YALÇIN
FEYYAZ UÇAR[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
Hakkı Yeten orta saha değil miydi? baktım ankette de 8 numaraya konulmuş. mehmet'in yerine yazabilirdim ama sonuçta ben daha çok gördüklerimi koydum :)
Mesaj tarihi:
1- Oscar Cordoba
2- Rıza Çalımbay
3- Mutlu Topçu (favorimdi hep, uzun taç atışları rulz :))
4- Vedat Okyar
5- Guiaro Ronaldo
6- Sanlı Sarıalioğlu
7- Metin Tekin (ileride nihat olur)
8- Mehmet Özdilek
9- Ali Gültiken
10- Sergen Yalçın
11- Feyyaz Uçar[hline]Fizban (11:46 PM):
ben öle şirin kızları seviom abi
çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın

"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Mesaj tarihi:
bu arada üşenmeyin de bunları klube yollayın bilmem kaç hazirana kadar vakit var yollayın da katılsın seçmelere ne kadar çok kişi katılırsa o kadar doğru gönüllerin 11i çıkar ortaya
Mesaj tarihi:
Ağırlık 3 sene üstüste şampiyon olan kadroda olmak üzere

1-Sabri Dino
2-Rıza Çalımbay(attığı yere bakmadan orta yapardı :))
3-Kadir Akbulut
4-Gökhan Keskin
5-Alpay Özalan
6-Refik Osman Top
7-Metin Tekin
8-Mehmet Özdilek
9-Ali Gültiken
10-Sergen Yalçın
11-Feyyaz Uçar[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
Ewladım sanane milletten kimi seçerse seçer
Ben de pascal'a ayar oluyorum artık
Nouma > BJK yaptınız oLayı. Nouma'yı mı tutuyodun Beşiktaş'ı mı kardeşim alla allaa[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
ulan saçma sapan mesajlarınızla etmeyin topicin içine

11lerinizi gönderin göndermediğinizi hissediyorum :P bu arada 10 numara ne sergen yalçını ya raid3r yazın siz oraya :)
  • Yeni Oluştur...