ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ya ben net cafeye sordum neden rise of nationsda mouse silik oluyo die o da www.nvidia.com'a gir ordan yeni driver yukle dedi .. Ben de indirdim onu ... Yukledim de 40.33 mu ne ole bisi bi de yenisini yuklemeden once eskisini kaldır demisti ... Urastım kaldıramadım yukledim olecek hic bisi olmadı simdi hic bi oyun calısmıyo ( Uo dısında tabi ) ya w3 de rise of nations da calısmıyo. ... W3 te direcktx i tekrar yukleyin yaptı direkcx 9.0 yukledim restartladım gene kabul etmedi RoN'da da ekran kartımla ilgili cart-curt ediyo napiim sizce ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 toptan kaldır sonra rest at bi algılasın alet yüklesin driveri sonra sen en son driveri kur üstüne calısması lzm[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Neyi kaldıriim Gforce'un driverini mi ? Eger dediin oysa ben de ona kasıyorum zate win98 de bulamadım nerden donanım kaldırcagımı .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4R1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Once directx i kaldır restart et sonra acılınca bilgisyarıma sag tıkla ozelliklere gel aygıt yoneticisi kısmında Ekran Bagdastırılcıları.. diye bolum vardır ona tıkla Geforce hede diye yazar ona cıft tıkla kaldır Geforce driverları extract et sonra restart et makine acılınca otomatik tanır disketi var kısmından driverları extract ettigin yeri sec o yukler restart atar acılınca directx 9 yukle sorun kalmaz sanırım[hline]a.k.a Evr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Hmm saolasın simdi annadıımı annatiim :D Once directx'i uninstall etcem sora restart atcam makinaya.. Sora bilgisayarıma sag clik>ozellikler>ekran bagdastırıcıları demisisn galiba ona tıklayıp gForce'e cift tıklıyorum ortadan kaldırıp restart ediyorum. Sora acılınca indirdiim seyi extract ediyorum bi yere sora otomatik tanıyo cart-curt yukleme cd'si istediinde extract ettiim dosyayı seciyorum kendisi yukluyo restart atıyorum .. Eger boleyse deniorum simdi .. Sırayı yazarken karıstırmıs olabilirim ama okuyarak yapcam ... Saolasın[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar