OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaşlar reskill yapmayı bilen lütfen yardım etsin...Mesela lvl33 yeteneğini açmak için lvl33 te mi reskill yapmak lazım yoksa sonra da olur mu..Bir de yetenek penceresinde yenileri gelince eskileri mi gidecek yoksa seçim mi yapmam gerekecek..Şimdiden saoulun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadasım ıstedığın zaman rerskıll yap san kalmıs tum skıllerı bastan verırsın 33 fln ne ıstersen o ozmn cıkar...[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disconnecting Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Çok kısa bir ifadeyle : Level 33 skilini açılması için Level 33'ü beklemen gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Soruyu anlamadım ama şöyle izah edeyim. Eğer sen oyuna başladığında biri master diğeri ikinci skill olmak üzere iki skill seçtiysen ve öncelikli master skill e verdiysen pointlerini(kaldı ki lvl'ından fazla point veremezsin) reskill yapma ihtiyacın olmaz. 33lvl da hangi skill e yükleniyorsan(master skill) o skill in 33lvl büyüsü açılır bu kadar basit. Ama illede reskill yapmak isitiyorsan moradonda captain kunabarl(dragon) a gidip ordan "redustribite skill point" yaparak skillerini sıfırlayıp farklı seçeneklere yönelebilirsin....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Saolun bi kere becerememiştim 5m gitmişti de ondan emin olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar