Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grup hepsi...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha üstdeki hatunun neden sabit resmi olmadığını merak ediyordum bende. hareket halindeyken suratları anlaşılmıyo tam olarak.

acayip çirkinmiş.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Mesaj tarihi:
YERİM ONLARI BEN!

I KİSS YOUUUU!!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
sebep?

insanların kendi müzik zevkleri dışındaki sanat değeri taşıyan müzik tarzlarına seviyesizce hakaret etmeleri çok acı bişey bence

bu arada pop ve r&b den hoşlanmam ama bu hakaret etmemi gerektirmez

[Bu mesaj -007- tarafından 21 Haziran 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sevenler vardır ama ben HİÇ sevmiyorum bu grubu hele sınıfta kızlar irenç sesleriyle bu şarkıyı vızıldıyoken ben daha da kıl oluyoduum kızları dövesim geliodu :D
nese yaz geldi evdeim bütünleme kasıyom :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Mesaj tarihi:
Beste işini güzel yapmışlar da,sözler falan I-Ih. Ayrıca özenti olmaları ayrı bir eksi puan. Özenti derken Amerikalı birkaç grubun konseptini aynen almışlar bundan bahsediyorum. Hepsinin Caddeci tikiler olması da bi ayrı.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Mesaj tarihi:
ben onalrı çokı seviyorum kalsınlar piyasada ama şarkı arasına hip-hop sokup rezil etmesinler..

yerümmulan hepsini ehe ehe çok şeker bunalr ya ehe ehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
"amanında amanın kim gelşmöiş.. eski sefkilim gelmişşşş.. sütü sıcak içmiş beeelli gezmiş görmüş öğrenmiş.." diye var ya bitiriyor o işte beni böyle eriyor yüreğimin yağları diyorum ne kadar güzel ne kadar hoş allah m-anzardan saklasın sonra kaptırıyorum kendimi "yerim ulan hepinizi nıhahahaaa" diye nuri alço moda gidriyorum soırna tekrar kendime gleiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
Bence kıl bi' grup ayrıca çıktıkları her programda pileybek söylüyorlarmış hede hödö ben bilmiyorum ama o "YALAAEEEOÖEEN" diyişlerine kıl oluyorum kafalarını koparasım geliyo.[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
bence süper ler yaa hepsi fıstık gibi maaşallah..18 lik 19 lık kızlar nesi war..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
det elleşmeyin kızlara bir kere onlar büyük bir eksikliği dolduruyor.. arada açıyoruz müzk eşliğinde gözümüz gönlümüz doyuyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
@babacum:

oha yaa ne hayvan bir şeysin sen kadınları cinsel meta olarak kullanan ruhsuz şuursuz hayvan nne olacak pis herif pis heriiiiif sittir git yıkıl gözükme gözüme adi adam..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
sus kırarıma zını ne o öyle @babacum deyip kendine laf sokmacalar falan.. rahatsızmısın sen? hmme vet belki neyse..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
grup olarak yalaaaan yalaaaahahahahan dedikleri zaman midem kalkıyo dayanamıyorum.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
  • Yeni Oluştur...