syh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 haha üstdeki hatunun neden sabit resmi olmadığını merak ediyordum bende. hareket halindeyken suratları anlaşılmıyo tam olarak. acayip çirkinmiş.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 YERİM ONLARI BEN! I KİSS YOUUUU!!![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lol babacum :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 cok kotu cok. bir de arada bi adam giriyor sarkiya. cok rezil bisiy =)[signature][hline]Piiys
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 "HEPSİ" salak ....[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
-007- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sebep? insanların kendi müzik zevkleri dışındaki sanat değeri taşıyan müzik tarzlarına seviyesizce hakaret etmeleri çok acı bişey bence bu arada pop ve r&b den hoşlanmam ama bu hakaret etmemi gerektirmez [Bu mesaj -007- tarafından 21 Haziran 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Sevenler vardır ama ben HİÇ sevmiyorum bu grubu hele sınıfta kızlar irenç sesleriyle bu şarkıyı vızıldıyoken ben daha da kıl oluyoduum kızları dövesim geliodu :D nese yaz geldi evdeim bütünleme kasıyom :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Türkçe'den sonra neden ünlem var?[signature][hline]
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Beste işini güzel yapmışlar da,sözler falan I-Ih. Ayrıca özenti olmaları ayrı bir eksi puan. Özenti derken Amerikalı birkaç grubun konseptini aynen almışlar bundan bahsediyorum. Hepsinin Caddeci tikiler olması da bi ayrı.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
sheref Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hepsi grubundaki yasemin ile ilgili o kadar gizli şeyler biliyorum kiii :) anlatsam yer yerinden oynar :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Eğer çok abes kaçmayacak şeyler biliyorsan yazsana :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben onalrı çokı seviyorum kalsınlar piyasada ama şarkı arasına hip-hop sokup rezil etmesinler.. yerümmulan hepsini ehe ehe çok şeker bunalr ya ehe ehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi tanesi yalaaaaaaaaaaaannn die anırmak vari ir ses cıkarıor....ama -güne açan çiçekler...-die giriş yapanın fena deil bence[signature][hline]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 "amanında amanın kim gelşmöiş.. eski sefkilim gelmişşşş.. sütü sıcak içmiş beeelli gezmiş görmüş öğrenmiş.." diye var ya bitiriyor o işte beni böyle eriyor yüreğimin yağları diyorum ne kadar güzel ne kadar hoş allah m-anzardan saklasın sonra kaptırıyorum kendimi "yerim ulan hepinizi nıhahahaaa" diye nuri alço moda gidriyorum soırna tekrar kendime gleiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Babacum azdı ehah.[signature][hline]
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bende sevmem türlerini ama bence gayet başarılı bi grup kendi yollarında önleri de açık..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bence kıl bi' grup ayrıca çıktıkları her programda pileybek söylüyorlarmış hede hödö ben bilmiyorum ama o "YALAAEEEOÖEEN" diyişlerine kıl oluyorum kafalarını koparasım geliyo.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
toggiee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben de kılım ya bunlara. zaten hepsi çirkinlik abidesi. canlı söyleseler çok güzel rezil olurlar eminim.[signature][hline]Dım tıs çak tıs
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bence süper ler yaa hepsi fıstık gibi maaşallah..18 lik 19 lık kızlar nesi war..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yalan $arkisi guzel,websitesi guzel,kizlar guzel daha ne olsun?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 det elleşmeyin kızlara bir kere onlar büyük bir eksikliği dolduruyor.. arada açıyoruz müzk eşliğinde gözümüz gönlümüz doyuyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 @babacum: oha yaa ne hayvan bir şeysin sen kadınları cinsel meta olarak kullanan ruhsuz şuursuz hayvan nne olacak pis herif pis heriiiiif sittir git yıkıl gözükme gözüme adi adam..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sus kırarıma zını ne o öyle @babacum deyip kendine laf sokmacalar falan.. rahatsızmısın sen? hmme vet belki neyse..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
toggiee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rotfl :D[signature][hline]Dım tıs çak tıs
mdma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 grup olarak yalaaaan yalaaaahahahahan dedikleri zaman midem kalkıyo dayanamıyorum.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Öne çıkan mesajlar