Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

radyolu cep telefonu

karakedi

Öne çıkan mesajlar

yokmudur yaf hem radyosu olup hemde güzel gorunen bir cep telefonu, camerasıda olursa daha ne isterim dimi?

nokianın ve samsungun bi modeline rastladım ama ikiside birbirinden tipsiz idi. hele nokianinki facia idi.

tavsiyelerinizi bekliyorum, eger resimde gönderebilirseniz daha bi ala olur. tenk yu şimdiden.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

nokia 6230 yada kapaklı istersen 6260.
bende 6230 var gayet memnunum hem radyo hem kamera hem mp3 gerçi şimdi 6230i çıktı ama. genelde guzel telefon ama soyle bi sorun var iste radyo veya mp3 dinlediğinde pili biraz daha hızlı yiyor. 6230 un pili 6260 dan daha iyi

[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Haziran 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle 6230 hem güzel hem radyo var kamera ne desen var yeterli derecede :)
ama biraz daha parama kıyarım + tv'siz telefonmu olur diyorsan 6230i 2. olarak tavsiyemdir.

yani olay 6230'da bitiyor ;)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz...
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

3230 un işlemcisi yavaş 110 mhz ayrıca radyosu stereo ama mp3 playerı mono

karakediye s700i öneririm bence cok şık 262.000 renkli ekran radyo mp3 (cok kaliteli) ve 1.3 megapiksel kamera[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

siemens sx1 e bi bak derim.
Tip konusu sana kalmış bişi ama özellik fiyat performans acısından cok iyi bir telefon.
radyosu mp3 playerı stereo ,130 mhz, 1 gba kadar yükseltilir hafıza ,kamerasıda var tabi fiyatıda ben aldığımda 430 mılyondu bılmıyorum ne durumda suan bide siyahını al alırsan.
Tek sorunu tusların abuk yerlerde olması ama 1 haftada alısılıyo ciddi ciddi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...