onurf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bi kaç arkadaşımdan duydum, bağlantıları 512 kpbs olmuş. Eğer türkiye genelinde bişeyse kablonet kullanıcısı olarak teessüflerimi iletmek istiyorum sayın kablonet yetkililierine !! Sizde durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sanırım yemişler seni[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 teessüften öte bilimum derin küfürlerimi iletin öeaah artık[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ne teessüfü abi ya KAFA KOL BACAK combosu çekmek istiyorum zira ben[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tırt haber[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Olayın doğruluğunu inceleyip, yenilip yenilmediğimi öğrenmek için sözlüğü kurcaladım biraz ordada bi kaç kişi hızlarının arttığını söylemiş. Biri ankarada diğeri istanbul 4. levent. Gözler kablonette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 umarım haksız çıkarımda dogrudur ama sanmıyorum tırt oldugunu dusunuyorum hala..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 doğru haber, ankarada bazı arkadaşların 512 olmuş bile. Modeminize reset atın belki sizdede olur :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[/small [Bu mesaj Ferrero tarafından 16 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tırt haber, daha doğrusu kendi modemimde görmeden ölsem inanmam.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tırt abi[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok abi telekom.gov.tr dede bi açıklama yok olsa bogururler avaz avaz sanmıyorum ama işallah olmustur...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hiç sanmıyorum, keklemişler seni[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende kablo net kullanıcısıyım ama küfür etmiyorum kimseye, kablo net tekel değilki. geçin adsl'ye...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Nasıl tekel değil ? Ben başka bir firmayı kullanarak kablonet bağlantısı sağlayabiliyor muyum ? Hayır.. Tekelin önde gidenidir bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 www.telekomadsl.com/ burda yok öle bişi, bi öncekinde faturaların en altında şu şu aydan sora 256 yapıoruz die yazmışlardı. 512 olcaksa benzer bişi yaparlar. soldaki tarifelerde de hala 256 var zaten.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yalan haber bu konunun mesaj sayısı 200 lere ulaşır yine.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: cintonick, 16 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: yok abi telekom.gov.tr dede bi açıklama yok olsa bogururler avaz avaz sanmıyorum ama işallah olmustur... bu gıbı dusunenler ve dıgerleri.. telekom bu konu hakkında hıcbır acıklama yapmayacak.cunku yavas yavas yukselteceklerı ıcın -sıtenızde bole bole yazıyor benımkı 512 olmadı- sıkayetlerınden telefonlar kıtlenecegı icindır sebebi. bende duydum 512 olanları. bekleyin sizinde olacak. hersey bittikten sonra gelebilir ancak acıklama.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaşların son zamanlarda hazımsızlık çekiyormu :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hazımsızlık deilde bangbus filmleri cekiyolar 52-53 ile[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Haziran 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben olmayacak demiyorum, olacak elbet, hatta yakınlarda olacak, hatta bu konuda telekom'un yorum yapmaması da normal. ben sadece "hobareeey 512 oldu 1024 oldu!!" diyenleri sallamıyorum, kendimde görmeden, onu diyorum. şahsen.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 512 ler 1024 olmicak ki? sadece 256 lar 512 olcak[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya ben onu lafın gelişine vole vururcasına söylemiştim.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 duyan bi kaç arkadaşım daha var ama onceki artısda gazeteye fln dahi yansımasından dolayı bu sefer habersiz olması şaşırttı...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bilgisayardan herhangi bir program ile veya bir site üzerinden şu anda adsl'imizin kaç olduğunu görebiliyor muyuz ? Yani 512 olursa download hızından mı anlayacağız yoksa kontrol edebileceğimiz bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bakalım inşallah olur diyebiliyorum sadece. fıs haberde olabilir, olmayadabilir. Şahsen kendi makinamda görmeden yada bir yakın arkadaşımdan duymadan forum köşelerinde yazılan yazılara inanmıyorum artık.Çok fazla yazıldı, çizildi bu konu hakkında sıkıldık artık olacaksa olsun :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar