kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya heves ettim oyunu oynucam ancak oyunu açınca ses gidiyor ... sonra windows a geliyorum windows tada ses gidiyor çözemedim nedir bunun problemi ses kartım creative.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 off bi allahın kulu yardım etsin ya. oyun oynucam şurda 3 kuruş zevkten marum kaldım.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 windows xp mi ? nedir. directx diag`dan normal gozukuyor mu sesle ilgili sekme. driver durumu nedir windowsun kendi driver`imi. nwn den baska herhangi bi zamanda ses gidiyor mu mesela media player`da muzik dinlerken baska bi yerde muzik calmasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya sorunu çözdüm aslında sound options a gelip ayar yapınca düzeldi.Eax la ilgili bir problem varmış sanırım.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar