yce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bence volkan da kötü,aykut da kötü ikisi de karsilastirilmaz,bi kere çok tecrübesizler tamam volkan 1 sezon korudu kaleyi ama hatirlayin gs maçindan sonra sevinirken omzunu çikartmadi mi?? ikisi de birbirinden kötü,kale emanet edilmez... ben zaten türk kalecilere hiç güvenmiyorum,ne kadar iyi oynarlarsa oynasinlar abuk sabuk goller yerler bak mondiye,fb maçinda nasil da devlesti..iyi kaleci orda belli oluyo iste[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ' gs maçindan sonra sevinirken omzunu çikartmadi mi?? ' puaha bu olayında eşi benzeri yoktur herhalde :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Predator_, 19 Haziran 2005 13:45 tarihinde demiş ki: mondragon satıcı olmadığını 2002 yılında kanıtlamıştı hatırlarsanız.ayrıca bizim aykut ile dalga geçenler volkan oynasın diye az konuşmadılar bu sene.nede olsa kendi oyuncuları süper ya. hıncal uluç; mondi hersene daha fazla para almak için transfer oluyorum ayaklarına yatiyor diyor bende katılıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: yce, 20 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bence volkan da kötü,aykut da kötü ikisi de karsilastirilmaz,bi kere çok tecrübesizler tamam volkan 1 sezon korudu kaleyi ama hatirlayin gs maçindan sonra sevinirken omzunu çikartmadi mi?? ikisi de birbirinden kötü,kale emanet edilmez... ben zaten türk kalecilere hiç güvenmiyorum,ne kadar iyi oynarlarsa oynasinlar abuk sabuk goller yerler bak mondiye,fb maçinda nasil da devlesti..iyi kaleci orda belli oluyo iste Omzunu çıkarmasıyla kaleciliğinin ne alakası var? Bağlantıyı göremedim ben.. Volkan gayette iyi bir kaleci ve bunu kanıtladı da.. Ama gel gör ki daumun rezil politikası yüzünden bu sene forma giyemedi harcadılar adamı.. Mondiye iyi kaleci diyen şahıs kusura bakmasın ama kaleciden anlamıyor demektir.. Adam daha nereyi tutacağını kestirmekten aciz, elinden top kaçırmalar, kapalı köşeden gol yemeler.. Topu takip mi etmiyo anlamadım ki..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 dimi bir de kaleci diye bi sene rüştüyü oynatan bi takımın taraftarı olmak da var..[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 beyler Song da ayrılıyomuş...haydin gençler hemşin yaylasına..[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hayde gaassaraya geçmiş olsun...Üzüldüm ya seneye bjk nin az rakibi olacak[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 uefa kupasina katilma yarisinda mi ? :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 walla gs yi cok iyi tanıyan bilen bi tanıdıgım daha geçen song da gidicek bak gorursun demişti.bende hadi lan demiştim ama cıktı adamın dedigi demek ayrıca @slat:büyük ihtimal fenerlisin.ve oyazıyı da kupa maçında mondragon super toplar cıkardıgı için öyle yazdın die umuyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 slatcim sevinirken omuz çikarmanin profesyonellikle bi alakasi var bunlar da profesyonel futbolcu dimi efendim??[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Slat, 21 Haziran 2005 01:12 tarihinde demiş ki: said: yce, 20 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bence volkan da kötü,aykut da kötü ikisi de karsilastirilmaz,bi kere çok tecrübesizler tamam volkan 1 sezon korudu kaleyi ama hatirlayin gs maçindan sonra sevinirken omzunu çikartmadi mi?? ikisi de birbirinden kötü,kale emanet edilmez... ben zaten türk kalecilere hiç güvenmiyorum,ne kadar iyi oynarlarsa oynasinlar abuk sabuk goller yerler bak mondiye,fb maçinda nasil da devlesti..iyi kaleci orda belli oluyo iste Omzunu çıkarmasıyla kaleciliğinin ne alakası var? Bağlantıyı göremedim ben.. Volkan gayette iyi bir kaleci ve bunu kanıtladı da.. Ama gel gör ki daumun rezil politikası yüzünden bu sene forma giyemedi harcadılar adamı.. Mondiye iyi kaleci diyen şahıs kusura bakmasın ama kaleciden anlamıyor demektir.. Adam daha nereyi tutacağını kestirmekten aciz, elinden top kaçırmalar, kapalı köşeden gol yemeler.. Topu takip mi etmiyo anlamadım ki.. profosyonellik le alakasi war bunu anlamakta zor olmasa gerek ayrica siz kendi kalenizle ilgilensenize rustunun durumu hala mechul volkan deseniz zaten oda oyle ahım sahım bi sey deil galatarasarayın kalecisi ile avrupada basari elde edemezsiniz ...[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Diablo, 21 Haziran 2005 04:12 tarihinde demiş ki: walla gs yi cok iyi tanıyan bilen bi tanıdıgım daha geçen song da gidicek bak gorursun demişti.bende hadi lan demiştim ama cıktı adamın dedigi demek ayrıca @slat:büyük ihtimal fenerlisin.ve oyazıyı da kupa maçında mondragon super toplar cıkardıgı için öyle yazdın die umuyorum :) Evet fenerliyim orası doğru ama alakası yok fenerli olup olmamamla.. Bakın bende kaleciyim ve kalecilik neye benzer, nasıl vasıflar gerektiri biliyorum.. Ve malesef ki mondragonda bu vasıflar yok.. Evet kupa maçında da iyi toplar çıkarmış olabilir ama bu tek maçla olacak bir iş değil :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sen Mondragona kötü kaleci diyosan kusura bakma ama sen kalecilikten hiç bişi anlamıosun bırak bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mondragon, kötü kaleci ? güldürmeyin.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bugun bikac gazetede palermoyla anlastı yazıodu ne kadar dogrudur bilemicem ama eger mondragonda giderse gs baya zor duruma düşer[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hürriyet yazıyodu zaten song giderse direk biteriz mondi'de giderse düşünemiyorum.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mondragon gitmioki 1.2 trilyona anlaşmışız.gidecegi yerde 1.6 trilyon alcakmış öle diodu ama bizde kalmış yani öyle yazıodu gaztelerde ayrıca song gitmez bırakmazlar songu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 varda.. galatasaray için soz konusu deil o alternatifler bizim elimizdeki adamları tutmamız lazım...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar